Kiedys obudzilem sie na Zolibozu w mieszkaniu kolegi i przeszla obok mojego lozka starsza kobieta. Poszla w kierunku kuchni. Wstalem, poszedlem za nia, nikogo nie bylo w mieszkaniu a drzwi byly zamkniete. Pozniej, jak moj kolega wrocil z pracy dowiedzialem sie, ze to byla jego babcia, ktora umarla pare lat temu i czasami chodzi po mieszkaniu.
Co Wy na to, znacie podobne historie?
_________________ Litosc to zbrodnia.
seba82 Gaduła
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: ele taxi
Piwa: 8/15 Skąd: W-wa
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: Volfra
Piwa: 12/14 Skąd: Grochów
Wysłany: 07-12-2011, 19:57
Jak zmarł mój dziadek to coś lub ktoś nacisneło klamkę w dużym pokoju (wszyscy w domu trzezwi). za pare minut przyszła babcia i powiedziała że dziadek zmarł, pewnie sie w ten sposób z nami pozegnał
w takim nawiedzonym mieszkaniu tez przez pare miesiecy mieszkałem bez zjaw i upiorów ale za to z bardzo dziwnymi rzeczami np. co noc otwarta lodówka, wykrecone korki
Mój dziadek jak trafił do szpitala i był całkowicie odłączony od świadomości (miał chwilowe przebłyski,że rozmawiał i rozumiał) przyszła do niego moja ciocia i powiedziała mu,że niech się nie martwi,bo jutro go wypiszą i wróci do domu. Na to dziadek w przypływie świadomości zaczął się śmiać jak całkiem zdrowy człowiek i powiedział,że faktycznie go nie będzie w szpitalu bo jutro będzie TAM (i pokazał na sufit). Na to ciocia,żeby przestał się wygłupiać,bo do domu wraca,a on jej,że nie może wrócić do domu bo TAM wszyscy na niego czekają i znów pokazał w górę i zapytał się ciotki czy nie widzi tam w rogu pokoju jak cała rodzina na niego czeka (ojciec, matka, żona, dziadkowie). Ciocia myślała,że majaczy,ale w nocy zadzwonili ze szpitala,że dziadek umarł. Doskonale wiedział co go czeka i kiedy. Ciotka po czasie przyznała,że pomimo tego iż była na sali sama z dziadkiem czuła się tak jakby za jej plecami stała grupa ludzi.
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum