Tylko popatrzyłem na inne zawody (oczywiście nie wszystkie) i na tym portalu to chyba większość jest robiona według schematu tzn jak nie wiemy co napisać to piszemy tak jak w powyższym przykładzie. Ja się pytam na grzyba taka strona?
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Jest to wykonane na zlecenie banku i instytucji finansowych ,bo inaczej miałbyś farmazonów co po 12.ooo tys zarabiają , jakbyś chciał kredyt wziąć to to jest kwota o jakiej rozmawiałem z panem od kredytu .Taka "niebieska książeczka" w typie tej od ubezpieczeń płacisz najwyższą składkę OC a dostajesz najniższą przy szkodzie
_________________ Jeśli walczymy możemy przegrać , jeśli nie walczymy jesteśmy przegrani
ten serwis jest tylko aby nabijac włascicielowi kase za płatne linki z google adwords
jak widzicie sa linki nie majace niz wspolnego z zawartoscia tej witryny jak ktos sie zaintersuje kilknie gosc zarabia- proste jak budowa cepa
Dobrze wypozycjonowany serwis nie majcy praktycznie żadnej zawartosci kreci kase, odwiedzajcy traci czas i kase jezeli jego lacze jest rozliczane za ilosc danych transferowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum