Może parę słów z cyklu objaśniających
Jakiś czas temu pewien osobnik zapytał mnie. co takiego wielkiego jest w tym forum ELE.
Zdziwiło mnie to niezmiernie, bo nic.
Po prostu jest i tyle, niektórym się podoba i piszą, niektórzy tylko czytają.
- Ano właśnie - rzekł ów znajomy - ja tylko czytam, to przecież to tak samo jakby stronę internetową otworzyć, przeczytać i zamknąć.
No właśnie
Kto chce tylko czytać, ten czyta czy forum, czy zawartość strony i dla niego różnicy nie ma.
Ale gdy ktoś chce coś dodać od siebie, lub zagłębić się bardziej w jakieś zagadnienie, na forum może zapytać i zawsze ktoś odpowie, podpowie czy wyjaśni
Strona być musi, ponieważ jest wizytówką firmy. Ale z przekazem informacji w jedną stronę.
Forum, mimo że adres również zaczyna się od www, jest sposobem na wymianę informacji w obu kierunkach na trasie biuro - taksówkarze, jak i między sobą
I tu jest właśnie różnica między forum a stroną www.
Bez spierania się co jest potrzebniejsze
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum