tak będzie jeśli nadal będziemy musieli jeździć za te pieniądze i po tyle czasu. niestety często moje oczy podtrzymuję na zapałkach, a widzę jak przez mgłę. to wynika z siedmiodniowego systemu pracy i tylu godzin w skupieniu za kółkiem.
Dzisiaj zrobiłem 6 kursów i obrót ok 90zł. Dziękuję za ten dzień, ale mam dość. 7-me zlecenie po 50 minutach czekania przepadło ze względu na "brak łączności" przy pełnym zasięgu... Po kolejnych kilkunastu minutach zrezygnowałem i zrobiłem gumę przez całą Warszawę do domu.
TRAGEDIA JEST i dzwony będą, póki ktoś mądry nie zrozumie, że potrzeba jest reforma. Inaczej taksówkarze sami się powybijają za kółkiem...
Co do kolegi, zagapił się, czy się nie zagapił. Pogoda gówniana + zmęczenie, zdarza się... niestety
BTW. nie ma to jak małe lusterko w Passacie po prawej. Jak widać, chybiony wymysł Volkswagena...
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: Wolny Strzelec
Piwa: 85/29 Skąd: się biorą CZOPKI
Wysłany: 19-01-2012, 21:05
a te k a komentarze pod informacją i oczywiście najlepsi kierowcy z mza wiodą prym
_________________ Better Dead Than Red!!!
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
konex Zorientowany
Powinowactwo z taksówką: TAXI
Korporacja: ELE
Piwa: 35/84
ja dlatego przestałem wchodzić na tvnwarszawa, oglądać i słuchać wiadomości. szkoda dorobić się zawału czy nadciśnienia w młodym wieku, a niestety ciśnienie te media i komentarze podnoszą.
P.S. Słyszeliście o premiach dla strażników miejskich...Tiaaaa
Na wszystkich portalach w komentarzach wypowiadają się sami znawcy i fachowcy. Aż dziw bierze,ze skoro mamy takich ekspertów nie jesteśmy jeszcze potęgą światową we wszystkich dziedzinach.
A co do kolegi to z czego tu jest robione jakieś ALE? Każdemu może się zdarzyć. Nawet najlepszemu. A Kulig? A Bublewicz? A Kubica?
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
barb77 Sponsor
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ELE
Otrzymał 13 piw(a)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum