sołtys Zainteresowany
Powinowactwo z taksówką: taxi
Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 11-11-2010, 09:43 Witam własnie zdałem egzamin na taxi
Witam
Własnie zdałem egazmain i chętnie zakupię komplecik gratów do ele.
Proszę doradzcie jakie firmy omijać i co najlepiej kupić.
Myślałęm o kasie fiskalnej IVONA. Dobry wybór?
Pozdrawiam
Witamy. INNOVA chyba IVONA to syntezator mowy. Zobacz w dziale gielda po ogloszeniach, radio + terminal. A przyjeli Cie juz do ELE ?
_________________ ZGi@WORK '2012
Gość, Masz jakieś pytanie w sprawie forum? Pytaj mnie.
sołtys Zainteresowany
Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 11-11-2010, 10:36
ZGi napisał/a:
Witamy. INNOVA chyba IVONA to syntezator mowy. Zobacz w dziale gielda po ogloszeniach, radio + terminal. A przyjeli Cie juz do ELE ?
W ele mnie przyjęli wstępnie na A ale w porę sie opamiętałem, poszedłęm na egzamin taxi i udało sie. Powiedziałem, że jak coś to wrócę z licencją i zastanawiam sie czy pchac sie do ele.
W ele mają tanszą bazę. Kusi mnie to, że mają gorszą flote i może moim struclem dadzą dłużej pojeździć bo szkoda mi sie z nim rozstać a w ele śmigają jeszcze astrami F (chyba, że oni liżą d... w biurze) więc mnie powinni przyjac bez większych obaw.
W Sawie dali mi możliwość jeżdzenia moim autem (audi A4) do roku, później byłem pokazać auto dokłądniej i przedłużyli mi na 2 lata a następnie zmiana na merca.
Dokłądnie tak jak piszesz z tą kasą to innova gościu na allegro z programowaniem oferuje nówki za 1200. Opłaca sie czy nie pchac sie w te urządonko?
Może jakieś tansze sprawdzone polecisz?
Radio motorola cm140 może być za 950zł na forum znalazłem czy to już przeżytek?
Jakie to ma wymiary bo nie mogę znaleźć na forum? Chyba duża cegła?
W ele jest płątność kartą stałego klienta?
Jak jest z płatnościani kredytówkami i płatniczymi? Bo w sawie zabierają 10% i lepiej przeciągać przez taką primitywną prasę.
W ele mnie przyjęli wstępnie na A ale w porę sie opamiętałem, poszedłęm na egzamin taxi i udało sie. Powiedziałem, że jak coś to wrócę z licencją i zastanawiam sie czy pchac sie do ele.
W ele mają tanszą bazę. Kusi mnie to, że mają gorszą flote i może moim struclem dadzą dłużej pojeździć bo szkoda mi sie z nim rozstać a w ele śmigają jeszcze astrami F (chyba, że oni liżą d... w biurze) więc mnie powinni przyjac bez większych obaw.
To sa auta do wymiany
sołtys napisał/a:
W Sawie dali mi możliwość jeżdzenia moim autem (audi A4) do roku, później byłem pokazać auto dokłądniej i przedłużyli mi na 2 lata a następnie zmiana na merca.
Dokłądnie tak jak piszesz z tą kasą to innova gościu na allegro z programowaniem oferuje nówki za 1200. Opłaca sie czy nie pchac sie w te urządonko?
Może jakieś tansze sprawdzone polecisz?
Radio motorola cm140 może być za 950zł na forum znalazłem czy to już przeżytek?
Jakie to ma wymiary bo nie mogę znaleźć na forum? Chyba duża cegła?
wymiarow poszukaj na stronie producenta, u nas moga byc tylko Motki CM140 albo GM350
sołtys napisał/a:
W ele jest płątność kartą stałego klienta?
Jak jest z płatnościani kredytówkami i płatniczymi? Bo w sawie zabierają 10% i lepiej przeciągać przez taką primitywną prasę.
jest, i tez zabieraja 10%
kolo Zorientowany
Piwa: 138/238 Skąd: warszawa
Wysłany: 11-11-2010, 12:25
Polecam Ci kasę Alvi, montują ją na bazie mapetów, dobry sprzęt i dobry serwis.
_________________ PRZEZ BRAMY PIEKIEŁ TWORZĄC SWOJĄ DROGĘ DO NIEBA!!!
ZGIŃ, A BEDZIESZ ŻYŁ WIECZNIE !
sołtys Zainteresowany
Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 11-11-2010, 12:39
kolo napisał/a:
Polecam Ci kasę Alvi, montują ją na bazie mapetów, dobry sprzęt i dobry serwis.
4 paczki droższa no ale jak warto to zastanowię sie jeszcze.
A do kogo udać sie po używany lub nowy zestaw do ele? Pan Zbyszek z Rachniewskiego będzie ok cenowo i jakościowo?
zestaw to jest terminal + radio ? ja tak to pytaj w biurze albo szukaj na forum
sołtys Zainteresowany
Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 11-11-2010, 13:37
ZGi napisał/a:
zestaw to jest terminal + radio ? ja tak to pytaj w biurze albo szukaj na forum
A mozę warto wydzierżawić od nich za 100zł na miecha bo słyszałem, że mają zmieniać na bezprzewodowe i ten będe mógł sobie w d... wsadzić. A tysiak drogą nie chodzi.
Powinowactwo z taksówką: licencja
Korporacja: jakas jest
Piwa: 15/21 Skąd: z domu
Wysłany: 11-11-2010, 14:06
no dobrze slyszales. Juz sa zmienione. Ja na takim pracuje wlasnie. Laczy sie bezprzewodowo z centrala
_________________ Ze świata statystyk: 90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes
sołtys Zainteresowany
Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 11-11-2010, 15:24
ZGi napisał/a:
gdzie zes slyszal? bo my nie slyszelismy
Od dziewczyny, która siedzi na słuchawach w ele.
Kolego ile Cię to kosztowało to nowe radio bo raczej już nie będę inwestował w starego trupa jak wchodza nowe radyjka. Wypożyczę raczej za 100zł i tyle.
Możesz wkleić fotkę tego lub model, żebym mogł sobie wygooglować.
ps. jak mnie przyjmą moge wam przynieśc kilka nowości bo widzę, że jak narazie to ja mam lepsze wtyki niż starzy pracownicy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum