Witam wszystkich taksówkarzy.Kolego Sołtys ja zdałem egzamin w grudniu 2009 ale dopiero teraz ruszam z tematem i w zeszłym tygodniu montowałem innova 2 w firmie DALES ul.Skrzetuskiego 3 u Pana Zbyszka za 1550 zeta.Później śmigasz do Urzędu Miar Elektroralna 4/6 płacisz 50 PLN i dalej na ścieżkę na pomiar Ostroroga/Tatarska tam Ci zaplombują i możesz pomarzyć o zabraniu taksy do domu.Fiskalizację robisz dopiero na samym końcu jak już odbierzesz licencję,ja jeszcze czekam i też chcę do ELE.
PS: Nigdy nie jeźdźiłem na przewozie
sołtys Zainteresowany
Powinowactwo z taksówką: taxi
Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 25-11-2010, 10:31
Adacha napisał/a:
Witam wszystkich taksówkarzy.Kolego Sołtys ja zdałem egzamin w grudniu 2009 ale dopiero teraz ruszam z tematem i w zeszłym tygodniu montowałem innova 2 w firmie DALES ul.Skrzetuskiego 3 u Pana Zbyszka za 1550 zeta.Później śmigasz do Urzędu Miar Elektroralna 4/6 płacisz 50 PLN i dalej na ścieżkę na pomiar Ostroroga/Tatarska tam Ci zaplombują i możesz pomarzyć o zabraniu taksy do domu.Fiskalizację robisz dopiero na samym końcu jak już odbierzesz licencję,ja jeszcze czekam i też chcę do ELE.
PS: Nigdy nie jeźdźiłem na przewozie
Je już mam innove zamontowaną też płąciłem 1550zł na prymasa tysiąclecia w prokarze zakładałęm. Dopłaciłem jeszcze 50zł za instalację do lampy. Ale już legalizację wtórna miałem w cenie i nigdzie nie musiałem jechać.
Ile czekasz już na licencję? Mi powiedzieli, że jakieś 2 tyg sie zejdzie.
Złożyłem wniosek 17.11 i przez telefon mi powiedzieli na Canaletta że ok.2 tyg. a jak składałem osobiście 17.11 to babeczka powiedziała,że może być i miesiąc bo mają reorganizację jakąś
Kogut jest w cenie wpisowego bądź bazy chyba,że coś źle usłyszałem.
Tomek Spamer
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 200/187
Wysłany: 25-11-2010, 22:57
Męcz ich telefonicznie i niech sprawdzają czy Twoja licencja leży i czeka na Ciebie.
Znajomemu powiedzieli 2 tygodnie , a licencja była gotowa po niecałeym tygodniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum