Panowie , kto poleci jakiegoś mechanika działającego w niedzielę ?
nie chodzi o żadnego artystę. w tych dzisiejszych kałużach cośkolwiek się wydech gdzieś zluzował i napiera i zwykłego kowala potrzebuję na doraźną pomoc.
pozostają norauto, feuverty, itp. ale nie dość, że drogo to jeszcze robić nie umieją dobrze.
Ja się nie wypowiem, bo raz w takim miejscu tylko olej wymieniłem, tak to nie jeżdżę.
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: City
Piwa: 96/57
Wysłany: 04-07-2011, 10:33
Warszawiak, daj ludziom wypocząć, nie bądz nadgorliwy. Ja wiem, że nie zaczyna się niczego od poniedziałku, ale od niedzieli tym bardziej :)
Żebym ja w niedziele miał choć trochę sił lub nawet chęci to bym kupił jakiś tani migomat. W końcu przestałbym grać w totolotka :)
_________________ Towarzyszu, nie bądź sknera, zostaw Tipa dla kelnera
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ME.RC
Piwa: 146/142
Wysłany: 04-07-2011, 13:59
Warszawiak... ja znam dobrego gościa... tylko do takiej pierdóły w niedziele to nie wiem czy zechce... Jak byś chciał panewki zmienić, ewentualnie kapitalny remont skrzyni to może...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum