Jest 2012, jesteśmy taksówkarzami. Ludźmi, w rękach których spoczywa nie jeden żywot, my sprawujemy nie rzadko opiekę nad dziećmi naszych klientów wożąc ich dzieci szkoły, to my kształtujemy rzeczywistość. To do nas należy głos ostateczny, z którym liczy się każdy... Jesteśmy siłą, której nie sposób się sprzeciwić zza korporacyjnego biurka, chcę, abyśmy zaczęli działać na rzecz naszego środowiska. To my mamy wpływ na to jak jest i nie bójmy się o tym mówić.... Chcę abyśmy zaczęli walczyć o swoje.!!! Bez związków czy innych popleczników korporacyjnych rozgrywek... Panie i Panowie kiedy zaczynamy walkę o nasze prawa?? Chcę doprowadzić do jednouprawnienia oraz konsolidacji naszego środowiska... Pamiętajmy, to dzięki nam kręci się cały ten biznes, a prezesi żyją tak jak chcą.... Proponuje spotkanie rad kierowców wszystkich korporacji warszawskich. Ta inicjatywa musi wyjść z serca naszego kraju, albo my ich, albo oni nas...
_________________ dwanaście procent tylko nie płacz proszę, dwanaście procent w zębach tam zanoszę...
ketjow Zorientowany
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 27/15
Wysłany: 12-01-2012, 16:59
o kurcze ....
a w regulaminie stoi, że po użyciu tego co do spożycia, nie powinno sie pisać.
Dla ścisłości pierd...ole Opoorskie - go i jego porozumienie taksówkarzy... Chcę, aby spotakali się przedstawiciele wszystkich korpo w mieście... W jednym punkcie stolicy i porozmawiali nad strategią działania na najbliższe czasy...
to my kształtujemy rzeczywistość. To do nas należy głos ostateczny, z którym liczy się każdy
Z tego co pamiętam to staż na taksówce masz dosyć spory.
W związku z tym zapytam wprost:
Czego się naćpałeś
Konsolidacja środowiska - jak najbardziej. Walka o swoje - również.
Ale zejdź na ziemię, bo jak czytam takie wywody to oczyma wyobraźni widzę jak na piechotę przez jeziorko czerniakowskie popylasz na piechotę
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: Wolny Strzelec
Piwa: 85/29 Skąd: się biorą CZOPKI
Wysłany: 12-01-2012, 17:30
lolo napisał/a:
W większości korporacji "radni" to ludzie prezesów i właścicieli. Raczej nic nie da takie spotkanie.
+ browarek
[ Dodano: 12-01-2012, 18:06 ]
capriskii napisał/a:
Dla ścisłości pierd...ole Opoorskie - go i jego porozumienie taksówkarzy... Chcę, aby spotakali się przedstawiciele wszystkich korpo w mieście... W jednym punkcie stolicy i porozmawiali nad strategią działania na najbliższe czasy...
_________________ Better Dead Than Red!!!
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Proponuje spotkanie rad kierowców wszystkich korporacji warszawskich.
Nie wiem jak teraz, ale za moich czasów w Sawie to radni pierwsi by polecieli do właściciela z informacją o takim spotkaniu i po instrukcje co w związku z tym robić...
... Chcę abyśmy zaczęli walczyć o swoje.!!! Bez związków czy innych popleczników korporacyjnych rozgrywek... Panie i Panowie kiedy zaczynamy walkę o nasze prawa??
Miałeś okazję podczas ostatniego protestu kierowców sawy przeciwko prezesowi Bartoszowi. To był świetny sprawdzian dla honoru i godności kierowców. Ty i reszta, co została, pokazaliście na co Was stać i jakie macie jaja. A teraz wielkie larum, chłopaki do broni. Daj już spokój. Przegrani zawsze będą traktowani jak śmieci. Zamiast nawoływać do robienia z siebie pośmiewiska zaopatrz się lepiej w wiaderko wazeliny. W korporacji, w której masz zaszczyt jeździć jest to, zaraz po koncie bankowym, podstawowe wyposażenie taksówkarza.
_________________ Towarzyszu, nie bądź sknera, zostaw Tipa dla kelnera
Kubek nie jedz człowieka od razu,ma ambicje choć nie zna rzeczywistości a ta jest taka że może znajdziesz setkę sztywnych,harakternych ludzi a reszta albo olewa temat albo jest na smyczy prezesów,ewentualnie bezgranicznie im wierzy.A w tylu możesz mądremu dębowi zameldować o swoich problemach.W całej swojej naiwności nie ogarnia że to właśnie radnych,biurowych pomagierów i pseudozwiązkowców należy z całą stanowczością pominąć bo każdy z nich natychmiast pomknie z wieściami do swojego prezesunia i aczkolwiek brzydzi się owym procederem to jednak uprzejmie doniesie o wszystkim.
Korporacja: City
Piwa: 96/57
Wysłany: 12-01-2012, 19:06
Ambicja fajna rzecz, ale w sporcie. W pracy liczy się przede wszystkim myślenie i kalkulacja. Do tego trzeba mieć choć trochę honoru i elementarnej wiedzy z podstaw matematyki i ekonomi. To po pierwsze. Po drugie, godząc się jeździć w takich korporacjach jak sawa, wyrzekasz się jakichkolwiek praw. Po prostu, powierzasz swój los w ręce właściciela. W dobie kapitalizmu i wypaczonej demokracji wygląda to jak wygląda. Zatem, żeby poprawić swój los, po pierwsze trzeba olać współpracę z takimi firmami. Potem dopiero możemy debatować, co dalej. To jak z maltretowaną babą. Stary ją leje i wykorzystuje a ta chcąc od niego odejść boi się inaczej żyć. Trzeba w końcu podjąć męską decyzję i zrobić ten ruch, a nie zawiązywać kolejne kółka różańcowe.
_________________ Towarzyszu, nie bądź sknera, zostaw Tipa dla kelnera
Mamienie wybierakami za które sami płacą,stawką i ogólnym dobrobytem to siła dzięki której zdobywa się kolejne bankomaty.Poczytaj niektórych kolegów "latają dynamicznie między zleceniami" i jest im dobrze,staną na płycie,pod hotelem czy klubem i bujają się tupiąc kopytkiem bo ułozyło się raz w tygodniu.Na takich cudach nawet tępy donek został premierem.
Korporacja: Wolny Strzelec
Piwa: 85/29 Skąd: się biorą CZOPKI
Wysłany: 12-01-2012, 19:22
Dzisiaj zrobiłem fotke wybieraka HARD ROCK CAFE zacne grono kilka ELE, głąb i oczywiście eco kurcze tylko nie umiem dodawać zdjęć
ps. a dzisiaj dostałem oferte od swojego agenta ubezpieczeniowego całkiem fajna żeby nie robić reklamy to jak ktoś się chce dowiedzieć czegoś więcej to pw
_________________ Better Dead Than Red!!!
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum