Gdzie zregenerować turbine i wtryski prosze o podpowiedzi tych co to już naprawiali i mają godne polecenia punkty
[ Dodano: 02-03-2011, 17:20 ]
zero odzewu ale turbine juz mam niestety na obozowej stwierdzili uszkodzenie wirnika naprawa nie opłacalna ale za sprawdzenie nie wzieli kasy,turbine dostałem w pruszkowie za 800 zł regenerowaną na wymiane od reki za mojego złoma
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ME.RC
Piwa: 114/125
Wysłany: 03-03-2011, 22:43
Co do wtrysków to polecam Radka z Modlińskiej 510198306 . Zrobi test przelewowy przy Tobie i będzie wszystko jasne . Ma dobry stół i cenowo przyzwoicie . Robi tylko na boschu .
Tomek Spamer
Piwa: 200/187
Wysłany: 04-03-2011, 07:18
Jeśli to on urzęduje tam przy tych komisach, to też o nim słyszałem i go polecali.
Korporacja: ME.RC
Piwa: 114/125
Wysłany: 05-03-2011, 14:12
Ja tam nie stałem , zostawiłem auto i robił swoje . Sprawdziłem robote w innym miejscu i profeska , fachowiec . Chłopak nie jest w ciemię bity i wie ze jak przekręci CZŁOWIEKA to zwroty będą i wtedy moze zamykać warsztat .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum