Irek58 Zorientowany
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Piwa: 122/188 Skąd: Warszawa
Wysłany: 08-09-2011, 11:54
Pavulon napisał/a:
Dlaczego na StrefieTaxi lub na TaxiSolidarność nie wypisujesz Ty i Tobie podobni niczego na tematy Smoleńska lub obrzydliwego Donlalda i pięknego Kaczora
I dobrze się zastanówcie nad odpowiedzią
A co tu się zastanawiać – odpowiedź jest prosta – wymienione przez Ciebie portale nie cieszą się dla jednych niestety, dla innych stety taką popularnością (frekwencją odwiedzających) wśród taksówkarzy i to nie tylko z Waszej firmy, jak to forum.
Powinieneś mieć satysfakcję (chyba nie muszę wyjaśniać powodu), a nie pretensje (takie wrażenie wywarło na mnie Twoje pytanie), że tacy jak „Juhas i Jemu podobni” poświęcają swój czas by podzielić się z innymi swoimi poglądami (nie tylko w tematach, które wymieniłeś) lub zapoznać się z opiniami i informacjami zamieszczanymi przez innych.
Bardzo się cieszę że nasze forum jest takie popularne, lecz nie zmienia to faktu że dalej jest to forum branżowe TAXI, a konkretnie ELE. I stąd moje pytanie o brak takich wpisów na w/w stronach.
Jeżeli tam tego nie ma to nie widzę powodu żeby tutaj w jakiś przedziwny sposób trzymać, ochraniać toczone pyskówki polityczno-sensacyjne.
Więc po zapowiedziach które były wczoraj i kilka dni temu ponawiam propozycję o powrocie do idei, czyli rozmowach o branży taxi i pochodnych.
To i tak się stanie, czy się to komuś podoba czy nie.
To jest forum taksówkarzy i dla taksówkarzy. Jak wspomniał Juhas - portali na których można podyskutować merytorycznie (podobno, bo nie wiem) na tematy polityki i tego typu jest na prawdę dużo w sieci. Ja osobiście jestem zmęczony już ciągłymi awanturami na tle politycznym.
Ten etap już się kończy i nie będzie tego na tym forum.
Obecnie mamy okres przejściowy. Prace trwają
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum