Bo Ty brzydki jesteś, a poza tym zawsze krzyczysz że masz żonę, to na co byś chciał liczyć
Nie to co ja - Nie dość że do domu zaprosiła to i kawę zrobiła
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
...50 tys.... Jezu Kryste ...normalnie prawie się udławiłem JACKIEM DANIELSEM.....a nigdy w zyciu mi się nie przytrafiło marnowanie dobrego alkoholu ....a tu laptop opluty czysta pościel do pralki i moja pani musiała iść do lazienki bo niestety oplułem ją z wrażenia....i już sexu nie doświadczę przez najbliższy tydzień-za karę.... jakbym nie wstał jutro na protest to znaczy że męczyły mnie 50-ścio tysięczne koszmary....
Skoda czarna , kolezanka sympatyczna , ale 50 tys. to lekka przesada na Wiertniczej sa ladniejsze dziewczyny, tylko strasznie naciagaja klientow na drinki zamiast zajac sie rozmowa. Jedyne wyjscie to powiedziec , ze ma sie wszywke i przystapic od razu do konkretu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum