Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: ?
Piwa: 123/139 Skąd: Żoliborz
Wysłany: 17-12-2011, 18:30
Nie zgodze się z Tobą U-401. Wszyscy tu mówili że wina leży bezsprzecznie po stronie kierowcy. I to nie ulega dyskusji. Natomiast inna sprawa to zachowanie pieszych. I nie mówię tu o tym konkretnym przypadku tylko ogólnie. Ludzie sami pchają się pod koła. Przebiegają w niedozwolonych miejscach mimo że 50 m dalej jest przejście. I tylko o to nam chodzi.
Powinowactwo z taksówką: licencja
Korporacja: jakas jest
Piwa: 15/21 Skąd: z domu
Wysłany: 17-12-2011, 22:09
Hubert 487 napisał/a:
Nie zgodze się z Tobą U-401. Wszyscy tu mówili że wina leży bezsprzecznie po stronie kierowcy. I to nie ulega dyskusji. Natomiast inna sprawa to zachowanie pieszych. I nie mówię tu o tym konkretnym przypadku tylko ogólnie. Ludzie sami pchają się pod koła. Przebiegają w niedozwolonych miejscach mimo że 50 m dalej jest przejście. I tylko o to nam chodzi.
Tak , zgadzam sie z Toba. Ale wczesniejsze wypowiedzi odnosily sie do tego konkretnego zdazenia i do niego ja rowniez sie odnioslem
_________________ Ze świata statystyk: 90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes
barb77 Sponsor
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ELE
Otrzymał 13 piw(a)
Piesi uważają się za niezniszczalnych bo mają więcej praw niż kierowcy, to tylko do czasu.Zawsze tłumaczyłam swoim dzieciom że mają uważać nawet jak wchodzą a ulicę przy zielonym świetle.Samochód jest trochę mocniejszy.Ale codziennie spotykam mądrzejszych i to ja muszę chamować.Narazie mi się udaje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum