Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: jeszcze tele
Otrzymał 10 piw(a) Skąd: warszawa
Wysłany: 17-12-2011, 12:58 szybiarz
Witam kolegów, poszukuje jakiegoś dobrego i co najważniejsze niedrogiego szybiarza, który wymieni mi szybe czołową w samochodzie. Może macie jakieś namiary na takowych?
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: ?
Piwa: 123/139 Skąd: Żoliborz
Wysłany: 17-12-2011, 13:00
Mogę polecić warsztat na Lodygowej przy. stacji Neste. Szybcy i niedrodzy. Jeśli dobrze pamiętam to szyba czołowa do okulara z czujnikiem deszczu kosztowała w granicach 850 zł z wymianą.
Powinowactwo z taksówką: licencja
Korporacja: jakas jest
Piwa: 15/21 Skąd: z domu
Wysłany: 17-12-2011, 17:37
Na bonifacego wymiana szyby do okulara z czyszczeniem rdzy i zabezpieczeniem tegoz okolo 400pln bez czujnika. Z czujnikiem ok 850. To oczywiscie do okulara
_________________ Ze świata statystyk: 90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes
Korporacja: jeszcze tele
Otrzymał 10 piw(a) Skąd: warszawa
Wysłany: 17-12-2011, 18:18
dziekuje za odpowiedzi, ja jezdze passatem i nie mam sensora deszczu (naszczescie) sprawdzilem juz sobie telefony do tych miejsc co podajecie i w poniedzialek bede dzwonil
_________________ Boże chroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi. Z wrogami poradzę sobie już sam.
Ja wymienilem szybe przednia w Audi A6 za 50 zl. Wystarczy wykupic ubezpieczenie szyby za 50 zl i mozesz wymieniac szyby do 2000 zl rocznie gratis bez utraty znizek na AC.
_________________ Litosc to zbrodnia.
jr Sponsor
Korporacja: ELE
Postawił 2 piw(a)
Powinowactwo z taksówką: były taxidriver
Piwa: 28/45 Skąd: zewsi
Wysłany: 29-12-2011, 17:23
Dąbroś napisał/a:
Ja wymienilem szybe przednia w Audi A6 za 50 zl. Wystarczy wykupic ubezpieczenie szyby za 50 zl i mozesz wymieniac szyby do 2000 zl rocznie gratis bez utraty znizek na AC.
Nie każdego stać na AC . bo do OC. nie można wykupić ubezpieczenia szyb??
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Do szyby czołowej i tylko do niej doliczany jest udział własny ok 30%
We wrześniu wymieniłem i haracz musiałem dopłacić , a na dodatek złego po trzech
tygodniach znowu był kamyk ale udało się zreperować już bez dodatkowych kosztów z
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum