Mam problem z ogrzewaniem, prawdopodobnie wysiadł sterownik od klap, w aso rządają za naprawę kosmiczną cenę, więc jeśli ktoś ma namiary na dobry warsztat, to prośba o info.
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: Wolny Strzelec
Piwa: 85/29 Skąd: się biorą CZOPKI
Wysłany: 02-02-2012, 20:48
poleciał pw
_________________ Better Dead Than Red!!!
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
to miał na myśli, a Ty powinienneś zobaczyć ją w górnym panelu.
Na czerwono nowa wiadomość. Przy takim mrozie jak nie działa ogrzewanie to nie ma się co dziwić, że kolega trochę zamotany. Telefon do warsztatu znajdziesz za pomocą Google.
[ Dodano: 03-02-2012, 15:09 ]
Wybaczcie koledzy...jestem tylko prostym taksówkarzem, nieznam się zarobiony jestem Dzięki jeszcze raz za pomoc.
[ Dodano: 13-02-2012, 20:27 ]
lolo napisał/a:
a w Opaczy na ul. Borowskiego 2 próbowałeś? Dobrzy są w naprawach francuskich prewetów.
No, no warsztacik trochę niedoinwestowany, ale znają się chyba na swojej robocie, bo odrazu wiedzieli gdzie zejrzeć i naprawa kosztowała 0zł, a nie jak w innych od 1600-2200zł A usterkę spowodował serwis przy poprzednim przegłądzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum