Oferuje kontrole oraz strojenie anten radiowych. Korporacyjne TAXI, CB-Radio, Amatorskie. Usługa błyskwiczna na mieście i na profesjonalnym sprzęcie.
Koszt usługi 10-20zl
Dlaczego trzeba stroić/kontrolować antenę?
Każdą antena nadawczo-odbiorcza musi być dopasowana do częstotliwości na której pracuje oraz być wystrojona w warunkach w których pracuje (czyli na aucie). Strojenie jej w pomieszczeniu na płycie z blachy jest bez sensu ponieważ antena nie będzie tam pracowała tylko a aucie.
Warto raz na jakiś czas sprawdzić dopasowanie anteny. Stara antena, przycinany kabel przez klapę bagażnika/drzwi prowadzi do jej zniszczenia a nawet można spalić przez to radio.
Jeżeli Ci nie wchodzą zlecenia, masz częste problemy z łącznością, masz starą antenę albo kupiłeś nową, warto ją sprawdzić.
ZAPRASZAM
_________________ ZGi@WORK '2012
Gość, Masz jakieś pytanie w sprawie forum? Pytaj mnie.
Zbyniu ... cenę podałeś, ale kontaktu to już nie
Weź pod uwagę że nie wszyscy na forum są z ELE (jeszcze) i nie mają dostępu do darmofonów
A poza tym to w ELE wszyscy mają anteny zestrojone cud malina , to jakby ofertę wystawiłeś dla kolegów z innych korporacji ...
Popraw się i dawaj namiar, bo post do kosza poleci
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
Jasne, koledzy w ELE A posluchaj czasami glosowego na lotnisku, popatrz po antenach na dachach. Poprostu masakra to jest jakas. Ktos obeznany w temacie to wie
Kontakt przez forum albo darmofon 8363
PS. Ja CI polece zaraz
_________________ ZGi@WORK '2012
Gość, Masz jakieś pytanie w sprawie forum? Pytaj mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum