Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: ?
Piwa: 123/139 Skąd: Żoliborz
Wysłany: 15-12-2011, 12:16
Wysokość opłaty początkowej radni określili w oparciu o analizy dwóch zatrudnionych przez ratusz firm konsultingowych, które doszły do wniosku, że podniesienie stawki aż do postulowanych 10 zł nie jest konieczne.
"Wysokość opłaty początkowej radni określili w oparciu o analizy dwóch zatrudnionych przez ratusz firm konsultingowych, które doszły do wniosku, że podniesienie stawki aż do postulowanych 10 zł nie jest konieczne."
to jest kłamstwem, wszystkie wykonane wyceny mówią czarno na białym, że minimum to 10zł z groszami!
Tomek Spamer
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 199/187
Wysłany: 15-12-2011, 12:32
Mogłoby być 10zł. 8 zł mnie zbytnio nie martwi choć trzeba pamiętać ,że to nie podwyżka tylko wyrównanie.
"Wysokość opłaty początkowej radni określili w oparciu o analizy dwóch zatrudnionych przez ratusz firm konsultingowych. Dojście do stawki postulowanych przez taksówkarzy 10 zł za "trzasnięciem drzwiami" ma się odbywać etapami. Na początku przyszłego roku ma być to 8 zł, za dwa lata - 10 zł."
Napisałem im dwa maile i trochę poprawili. Jest bliżej prawdy, szkoda że bez podania konkretów i słowa o dumpingu.
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ME.RC
Piwa: 114/125
Wysłany: 15-12-2011, 13:44
Panowie to kiedy korporacje stają ? Ludzie z Incjatywy dogadajcie sie i nie pracujmy Wszyscy 24 . Wigilia to dzień w którym ludzie potrzebuja taksówek a ich nie dostaną .
No to ja bede włączał szafe równiuśko o czasie i bede miał opłatę za trzaśniecie drzwiami 10 zł(może nawet wiecej czasami).Sam sobie wyrównam.Bo przecież te 5 minut jest grzecznościowe.Jak oni z nami niegrzecznie to z jakiego powodu ja mam być grzeczny.To jest mój czas i moja praca.
Wycena swoje, urzędnicy swoje a przewóz swoje. Jestem ciekaw co dalej. Ja jestem za strajkiem o naszą przyszłość. Jeśli teraz odpuścimy to potem już nic nie będzie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum