Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ME.RC
Piwa: 114/125
Wysłany: 10-02-2012, 23:31
Reklamówki w lidlu i biedronce . Wszystko poczło w górę . Tylko Prezesi boją sie dać przyzwolenie na podniesienie stawek . Obiecanki cacanki . Gdzie te 2.60 ?
Reklamówki w lidlu i biedronce . Wszystko poczło w górę . Tylko Prezesi boją sie dać przyzwolenie na podniesienie stawek . Obiecanki cacanki . Gdzie te 2.60 ?
EEEEEEE.... to ty nie znasz najnowyszych wieści ...... że ELE od ...MAJA 2012 .....na 3.00........... .......szybko pisz podanie o przyjęcie.... bo póżniej może być za póżno....... .......dziś p.oporski(specjalnie z małej litery)powiedział że ELE... będzie pierwzsą ''firmą'' która podniesie sie na 3.00.... i nie bedzie oglądała się się na innych ...... to czemu nie podniosła się na 2.60....?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????nie oglądając się na innych...??????tego mój pusty łeb nie może pojąć??????????
będzie pierwzsą ''firmą'' która podniesie sie na 3.00
Oczywiście ale pod warunkiem, że już wszyscy beda mieli powyżej 3.20, lub będzie to rok 2025
No to jak to jest?
Papa pisze, ze przez innych nie moze podskoczyć o całem 20 groszy a drugi gada, że podskoczy o 60 groszy. Hahahah nie ma to jak robienie idioty z taksówkarza no ale co się dziwic jak ten wszystko łyka jak pelikan to i w kolejne brednie też uwierzy.
Ludzie ja myślałem, że gadanie do szafy i propaganda sucesu istnieje już tylko w filmach Stanisława Barei ale po tym co tu czytam i obserwuje to jednak nadal ta forma fikcyjnego sukcesu funkcjonuje. Niedługo to padną słowa "POMOŻECIE W PRZEWOZIE OSÓB" no i co odpowiedzą taksówakrze "POMOŻEMY" no a że bezie chodzić o jego rozwój to się zorietuują jak już będzie za późno jak to już miało miejsce w słynnym petycji przewozowej zawiezionej na grzbiecie taxi.
Dajmy spokój i pracujmy bo pan jeden czy drugi sę za nas weżmie i wyrzuci z pracy i co my biedni zrobimy ,to wszystko co się dzieje to dla naszego dobra ,pracujemy dorabiamy sie więc dziękujmy właścicielowi który za NAS ustala NASZE zarobki sciągając nam ten problem z głowy dzięki temu możemy wypić tanią cwiartkę zakanszając browcem pod garażem bo na to nas stać
_________________ Jeśli walczymy możemy przegrać , jeśli nie walczymy jesteśmy przegrani
ciekawe czy " ktoś " w tym ELE zrozumie w końcu że NIKT nie podniesie się wcześniej przed Ele , i NIKT już nie zaufa i nie uwierzy w KOLEJNE JUŻ obietnice ELE , a teraz kolejne potwierdzenie że to wszystko to tylko obiecanki , miało być 2.60 a jest ........ 2.40 , znowu nic się nie zmieniło , to samo co 3 lata temu tylko obietnice , obiecanki ......... itd.
Tomek Spamer
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 199/187
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum