Ten Pan co kotem myje jest najlepsiejszy. Nie będę wymieniał nazwiska bo znowu zadym się rozpęta.
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
I znowu buba się robi z byle czego.
Niektórzy to się nigdy z niczego nie będą potrafili śmiać.
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: ?
Piwa: 123/139 Skąd: Żoliborz
Wysłany: 31-05-2011, 14:55
Dimple lubie się śmiać i jestem wesolkiem ale są granice. Jakby to firmowal p. Mleczko to było by śmieszne. Ale jeśli firmuje to polityk ( przynajmniej za takowego się podaje ) to jakby sens tego filmiku zmienia się radykalnie.
No dobrze Hubert. Ale czy niektórzy ludzie muszą na wszystko patrzeć w ten sposób? Nie możesz sobie podarować myślenia,że to Palikot zrobił? Nie myśl o tym kto to zrobił. Patrz kategoriami innymi. Nie ma się co wkurzać o to. Dla mnie byłoby to śmieszne nawet gdyby zrobił to Benedykt XVI.
Tak jak wspomniałem niektórzy za bardzo biorą wszystko osobiście. Tak nie może być,bo to właśnie prowadzi do podziałów. Więcej dystansu panowie.
PS: Nie można zarzucić,że jest tu jechanka tylko na pana J. Bo występuje tu także D. i B. Na zad to samo się tyczy. Więc jak nie można się o to przyczepić to trzeba poszukać innego klina. Klina w postaci Paligłupa.
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: ?
Piwa: 123/139 Skąd: Żoliborz
Wysłany: 31-05-2011, 16:28
Nie chodzi mi o to że to Palikot. Napisałem wyraźnie że polityk. Nie mam nic przeciwko takim zartom ale.nie wszystkim to przystoi. Nawet jakby firmowal to polityk zagraniczny inaczej by to wyglądało. Jeżeli natomiast robi to nasz polityk to uważam że tym samym obraża przynajmniej kilkanaście milionów rodaków. Może ją to tylko tak odbieram ale nic na to nie poradzę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum