Ja tez kiedys, gdzie dojechalem tam sie zapisywalem. Ale szkoda mi czasu na mieszkanie w samochodzie, dlatego jezdze tam gdzie jest robota. Samochod i tak spisalem na straty.Po taksowce nie wiele sie za niego wezmie, dlatego jak mi sie znudzi to go rozbijam i biore odszkodowanie z OC sprawcy i kupuje nastepny. I to jest jedyne rozsadne pozbycie sie samochodu i przerzucenie gratow taksowkowych na koszt ubezpieczalni i jeszcze placa postojowe.
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: ?
Piwa: 123/139 Skąd: Żoliborz
Wysłany: 02-11-2011, 18:58
Dąbroś napisał/a:
Ja tez kiedys, gdzie dojechalem tam sie zapisywalem. Ale szkoda mi czasu na mieszkanie w samochodzie, dlatego jezdze tam gdzie jest robota. Samochod i tak spisalem na straty.Po taksowce nie wiele sie za niego wezmie, dlatego jak mi sie znudzi to go rozbijam i biore odszkodowanie z OC sprawcy i kupuje nastepny. I to jest jedyne rozsadne pozbycie sie samochodu i przerzucenie gratow taksowkowych na koszt ubezpieczalni i jeszcze placa postojowe.
Chwal się na forum otwartym to kiedyś się zdziwisz jak Ci zrobią wycene.
Ja zawsze wzywam Policje, prawa nie lamie, wszystkie kolizje jakie mialem byly nie z mojej winy. Mam taka zasade jak ktos mi wyjezda z z podporzadkowanej i nie mam szans na wyhamowanie to wale prosto w niego. Moi znajomi jak probowali ominac wymuszajacy pierwszenstwo samochod to konczyli na latarniach w rowach i na drzewach, a sprawca odjezdzal z miejsca zdarzenia.
Jak ktos lamie przepisy to nie mam dla niego litosci.
Za bledy niech placi sprawca.
Codziennie lamie przepisy i co pol roku zaliczam kurs reedukacyjny na Odlewniczej. Kosztuje 350 zl za pogadanki i pare reklamowek.
To co pisalem wczesniej odnosi sie do kolizji jak ktos wymusza na mnie pierwszenstwo i wpycha sie na sile, to daze do konfrontacji z wyjatkiem samochodow ciezarowych i autobusow z wiadomych wzgledow.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum