jako ze mam automata skorzystałem z firmy
SANCO na połczyńskiej i naszczescie już tam nie pojadę , odradzam wszystkim to oszuści a moja przygoda skończyła się naprawa skrzyni w innym normalnym warsztacie w grodzisku .
_________________ A busy to przewozy ( bez pasków ) ?
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: jeszcze tele
Otrzymał 10 piw(a) Skąd: warszawa
Wysłany: 23-01-2011, 22:38
Firma nazywa sie SAMCO. Mógłbyś rozwinąć troszkę temat, bo uważam, że warto by było podać jakieś konkretu. Firma na rynku istnieje ponad 20 lat więc jakiś powód utrzymania się na nim przez prawie ćwierć wieku musi być. Jakby byli oszustami podejżewam, że po roku max dwóch zwineli by się z rynku
Około 6 lat temu korzystałem z usług tej firmy.
W W-wie koło Powązek jest filia a koło Węgrowa jest firma matka (wtedy tak było).
Warszawę stanowczo odradzam po tym jak zostałem tam potraktowany, natomiast drugą firmę w 100% polecam. Zupełnie jak dwa przeciwne bieguny.
Od tamtego czasu jeżdżę tylko automatami. Nie mam żadnego FACHOWCA od skrzyń ale gdyby ktoś mógł polecić kogoś dobrego to kiedyś może się przydać (oby nie).
Jeżeli ktoś będzie zainteresowany szczegółami mojej sprawy w SAMCO to mogę to opisać ale to może trochę potrwać.
jak byli na powązkowskiej to jakoś tam było ale już na połczyńskiej to robią wszystko by wyssać kasę wsadzili mi nieoryginalne części które bardzo szybko się wyeksploatowały i uszkodziły skrzynie ale naszczescie sa uczciwi fachowcy którzy zrobili super robotę za niewielkie pieniądze - grodzisk maz.
_________________ A busy to przewozy ( bez pasków ) ?
Tomek Spamer
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 199/187
Wysłany: 24-01-2011, 22:38
Byłem tam kiedyś z jakimś tam typkiem.Caś tam załatwiał.
Starsznie grube fury tam stały.Przyznam szczerze ,że po parkingu patrząc prezentowali się jak firmą , którą ludzie obdarowywują zaufaniem.
właśnie jestem tu na wymiane oleju troche mi zaczeła szarpać skrzynia ciekawe jak bedzie po wymianie jeśli chodzi o cene wymiany to mają najtaniej w warszawie chyba wymiany nie spie.....
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: Wolny Strzelec
Piwa: 85/29 Skąd: się biorą CZOPKI
Wysłany: 21-02-2012, 16:18
Jeśli ktoś szuka dobrych fachowców od amerykanów, to moge polecić chłopaków z Wojcieszyna. Przystępne ceny i znają się na tym co robią.
_________________ Better Dead Than Red!!!
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Wysłany: 21-02-2012, 16:53
Ja dzisiaj wymieniałem w skrzyni i silniku u swoich magików ; olej + fitr do skrzyni taki sam zestaw do silnika +robocizna koszt 550 pln samochód chrysler
No i po i jak na razie nie widze znacznej poprawy dalej szarpie(stojac na swiatłach) choc biegi zdaje sie lepiej zmienia,o naprawe i powody szarpania juz nie pytałem skoro macie o nich taką opinie,poszukam innego fachowca co mi powie co jest grane.
Wysłany: 21-02-2012, 19:29
Sprawdz świece ostatnio właśnie miałem podobne objawy delikatne szarpnięcia jak stałem na światłach lub w korku też mi pot po plecach ciekł że to skrzynia okazało się że jedna z niedawno wymienionych świec musiała być trefna i przerywała. Jak podłączą do kompa powinno wykazać błędy cyklu spalania i na którym cylindrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum