Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ?
Otrzymał 10 piw(a) Skąd: warszawa
Wysłany: 24-01-2012, 10:05 prestige4u
Autor postu otrzymał 2 piw(a)
Witam koleżanki i kolegów.
Chciałem przestrzec wszystkich chętnych to podjęcia współpracy z firmą Prestige4u. Jeden wielki kanał i syf. Owszem na plus wychodzi pierwszy miesiąc jazdy bez płacenia bazy, taki lep na muchy, ale potem zaczynają się kłopoty. Żeby odzyskać pieniądze wypracowane z bezgotówki trzeba mieć nerwy ze stali. Wiąże się to z ciągłym wydzwanianiem do wielmożnego prezesika i wręcz informowaniem go o oddaniu sprawy na policje( napisałem informowaniu, bo straszyć policją to się nie da) Sprawa wygłąda podobnie jak w ssawie, też człowiek nigdy nie mógł być pewien kiedy kase dostanie i czy w ogóle dostanie.
Zrobiłem wywiad środowiskowy i wiem, że nie tylko ja miałem takie problemy, są ludzie którym zalega dużo większą kasę i uwaga, nie może jej wypłacić od co najmniej 6 miesięcy.
Firma ta powoli leci na pysk, może inaczej, nigdy się nie rozkręciła. pracują tam dosłownie 4 osoby, a reszta zbiera śmieci z miasta. Od czasu do czasu jest na miasto rzucany kawał mięcha w sensie lepsze zlecenie, ale wszystkie rodzynki wyjada i tak grupa wzajemnej adoracji.
Prezesunio stara się wmówić każdemu nowo przychodzącemu, że firma jest w bardzo dobrej kondycji i niebawem będzie wchłaniać inną korporacje która potrzebuje pomocy, bo powoli pada. Prawda jednak jest taka, że to prestige pada. Celowo nie piszę o jakie firmy chodzi bo tak nie wypada, ja wiem o dwóch a ile ich jest naprawdę, tego nie wie nikt:)
Także koleżanki i koledzy, zanim popełnicie ten błąd co ja, zastanówcie się 3 razy, po co ma jeszcze ktoś ucierpieć i nabawić się wrzodów.
Tomek Spamer
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 199/187
Wysłany: 24-01-2012, 10:14
A miało być tak pięknie...
Te korporacje jak prestige to jest fenomen.Na cholerę one istnieją?Co ludzi skłania do jazdy tam?To umieralnie w których 2-3 osoby żyją sobie wygodnie.
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: Wolny Strzelec
Piwa: 85/29 Skąd: się biorą CZOPKI
Wysłany: 30-01-2012, 20:54
Bo może na dwa jeżdził jak było mało roboty teraz jest więcej i nie ogarnia już to się jednego pozbędzie
_________________ Better Dead Than Red!!!
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum