Dupa tam nową
Już wiem co jest grane, 50 zyla z dostawą będzie kosztowało.
A jak nie, to pralka wyleci z siódmego piętra i wtedy wszyscy będą zadowoleni
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
Powiedz kiedy będziesz rzucał to podstawię pod okno swoją katatyne.
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Powiedz kiedy będziesz rzucał to podstawię pod okno swoją katatyne.
a ja przyprowadzę teściową
kolo Zorientowany
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 138/238 Skąd: warszawa
Wysłany: 13-02-2011, 15:55
Alurdej, ale rodzina tego kogoś bedzie happy, ty wiesz jakie odszkodowanko w razie jakby co dostaną? Tylko Pavulon padnie na japonę jak go podliczą
Pavulon, do ssypu z nia, do ssypu ! ! !
_________________ PRZEZ BRAMY PIEKIEŁ TWORZĄC SWOJĄ DROGĘ DO NIEBA!!!
ZGIŃ, A BEDZIESZ ŻYŁ WIECZNIE !
Nie wlizie do zsypu, za mały otwór wrzutniowy jest
Ale czytając wasze komentarze przypomniał mi się kawał:
W szpitalu na pooperacyjnej sali leży trzech kolesi. Zapowiada się że pobędą w tym miejscu dłużej jeden zagaja jak się dostał do szpitala i zachęca do tego swoich towarzyszy niedoli szpitalnej:
- Wróciłem z delegacji dzień wcześniej. Wchodzę do mieszkania, a żona w panice się ubiera, znaczy kochanek jeszcze w pobliżu. Pomyślałem że tym razem go dorwę i po sprawie - rozwód i pozbędę się zdradzieckiej baby bez uszczerbku w finansach. Latam po mieszkaniu - pusto. Wypadam na balkon, patrzę a po chodniku leci koleś i się ubiera ... Złapałem co miałem ciężkiego pod ręką, a że to była pralka to rzuciłem nią w tego kolesia. Krawat mi się zaczepił, pralka mnie pociągnęła i zrypałem się z drugiego piętra. I tak się tu znalazłem. A wy
Drugi pacjent:
Ja jestem prezesem banku. Po podpisaniu umowy z Niemcami zrobiliśmy mały after i skończyło się na chlaniu do rana. O 9.00 zadzwonił mój prawnik z informacją, że zapomniałem podpisać jednego dokumentu, i jeżeli za pół godziny nie będzie podpisany ten papier, to cały kontrakt na trzysta miliardów pójdzie się gonić. W panice wypadłem z mieszkania ubierając się w biegu na postój taksówek. I nie wiadomo skąd spadła na mnie pralka ...
Trzeci pacjent:
A ja sobie siedziałem spokojnie w pralce ...
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
Wiecie co ...
Zaraz mnie trafi jasny ............ (tu se można wpisać dowolnie)
Pięć dych za śmierdzący zawór A zawór się zes...psuł bo ... jednogroszówka wpadła do środka i się elektromagnes zjarał
Taki gówniany malutki miedziak, że w polskiej walucie mniejszego nie ma, co go pani kasjerka zawsze nie ma wydać ... NIE MOGŁA NIE MIEĆ WYDAĆ WŁAŚNIE TEGO
To chyba kara za niewiarę w Jarka i obrońców kżyrza ... Muszę to odpokutować i naprawić swe błędy.
Jutro kupię drugi zawór
To chyba kara za niewiarę w Jarka i obrońców kżyrza ... Muszę to odpokutować i naprawić swe błędy.
10 Kwietnia już niedługo...to będziesz miał okazję
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Dobra.
Tera poważnie się zesrała ta pralka w/w.
Korki wywala i nie daje się otworzyć, a pranie w środku. Kto się zna to dawać bo emergency nastało.
Bez głupot bo sieknę
A ktoś tu mówił,że ja mam swoją B5 na Strażacką oddać. Było się z kolegi nie naśmiewać Ale spoko jak będę jechał to zapytam się czy pralki też biorą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum