A jak wygląda ze strony technicznej, co na bramce pokazujemy ten plastik ze zdjęciem czy ten drugi, bo jeszcze dochodzę po sylwestrze, może jutro wyjadę do pracy
ponton Zorientowany
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: sawa
Piwa: 10/7
Wysłany: 02-01-2011, 19:00
no powiedzcie cos no.... je tez jeszcze dojrzewam po slywestrze wiec nie wiem jak jest z wjazdem.
wszelkie wazniejsze tresci na temat lotniska sa w odpowiednim temacie w dziale zamknietym, jestes z Ele to zapraszam
Wjadę do pracy do się wszystkiego dowiem, nie wiedziałem tylko że odpowiedź na moje pytanie który plastik pokazujemy wopiście,czy kolegi pytanie o wjazd to taka tajemnica żeby odsyłać do dzału zamkniętego.
Powinowactwo z taksówką: Taksówkarz
Korporacja: 2.40zł/km
Piwa: 56/31 Skąd: goc(L)aw
Wysłany: 02-01-2011, 20:26
Autor postu otrzymał 1 piw(a)
Helmut napisał/a:
ZGi napisał/a:
wszelkie wazniejsze tresci na temat lotniska sa w odpowiednim temacie w dziale zamknietym, jestes z Ele to zapraszam
Wjadę do pracy do się wszystkiego dowiem, nie wiedziałem tylko że odpowiedź na moje pytanie który plastik pokazujemy wopiście,czy kolegi pytanie o wjazd to taka tajemnica żeby odsyłać do dzału zamkniętego.
Identyfikator ze zdjęciem możesz wrzucić do schowka bo na szlabanie i pod terminalem nikt go nie sprawdza. Najważniejszy przy wjeździe dla oddzwiernego jest plastik umieszczony w widocznym miejscu. Najlepiej gdzieś za przednią szybą po prawej stronie. Ot cała filozofia.
Ostatnio zmieniony przez aigeL 02-01-2011, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
Identyfikator ze zdjęciem możesz wrzucić do schowka bo na szlabanie i pod terminalem nikt go nie sprawdza. Najważniejszy przy wjeździe dla oddzwiernego jest plastik umieszczony w widocznym miejscu. Najlepiej gdzieś za przednią szybą po prawej stronie. Ot cała filozofia.
I o tyle mi chodziło. Dzięki.
Tomek Spamer
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 199/187
Wysłany: 02-01-2011, 22:24
aigel napisał/a:
kkk napisał/a:
Kto przejął miejsce MPT?
nie dodałeś najlepszą miejscówkę na letnie upalne dni
Dlatego z obawą pytam
Z parkingu na przyloty nie da rady schłodzić auta ni chu chu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum