ketjow Zorientowany
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 27/15
Wysłany: 14-01-2012, 18:01
Autor postu otrzymał 1 piw(a)
terminator napisał/a:
Myślę, że Artur zdaje sobie sprawę z tego, że jest narzędziem w ręku Prezesa i Dyrektora i chyba mu to pasuje.
może pasuje, może nie, zapewne nigdy publicznie prawdziwego celu swoich działań nie wyjawi ...
jedno jest pewne, nie ma łatwo, jeśli rzeczywiście ma na względzie dobro cierpów, w ogólnym i obiektywnym tego słowa znaczeniu (dobro)
Wychodzi na to że czy wyjawię czy nie, to i tak spora część będzie myśleć swoje. Ale to w sumie naturalne. Z niektórymi wypowiedziami chciałoby się popolemizować, z innymi zupełnie nie warto. Ale w zasadzie wszystko i tak było już powiedziane : mnie jest szkoda że 2 lata temu rozleciał się Związek i że nie kontynuowaliśmy walki w dawnym sprawdzonym składzie. Z powodu pójścia po tym do pracy w biurze Ele nie mam żadnych wyrzutów. Jeżeli ktoś je ma do mnie - trudno, taka już kolej rzeczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum