Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: ?
Piwa: 123/139 Skąd: Żoliborz
Wysłany: 27-08-2011, 20:40
Jaro na początek w googlach znajdź kalkulator ubezpieczeniowy. Po wpisaniu paru danych będziesz miał wyliczone składki w większości firm ubezpieczeniowych. Zobaczysz co Cię zainteresuje i potem szukaj dopiero agenta.
Dzięki za podpowiedź. Chyba wybiorę sie na tej Wilgi, bo już ktoś na forum ich polecał, więc chyba naprawdę są najlepsi. Dostałem jeszcze namiary na Chmielną 100, słyszeliście coś o tym agencie?
Zrobiłem mały rekonesans i muszę Wam powiedzieć, że agencja na ul Złotej Wilgi miała najlepszą ofertę dla taxi z tych wszystkich, które odwiedziłem. Polecam i dzięki jeszcze raz za pomoc.
Panowie brałem niecały rok temu Octavie nówkę pakiet w Allianz tylko auto ubezpieczone było jako prywatne potem uzbroiłem na taxi i dzwoniłem do agenta to mi powiedział,że AC nie działa bo auto jest taksówką i Allianz nie ubezpiecza taksówek jeśli chodzi o AC. Więc chyba muszę się wybrać na Złotej Wilgi po pakiet na przyszły rok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum