Kolega 811 otworzył myjnię. Na ulicy Gdeckiej pod nr 15
A w związku z tym że jeździ w naszych barwach dla naszych kierowców są zniżki po wcześniejszym ustaleniu terminu przez darmofon 8811.
Poniżej skany ulotki (na razie, jak strona ruszy, będzie ładniej):
Wszelkie informacje pod numerem 511223349, lub darmofon 8811
P.S. Skany ulotek poniżej zobaczyć można dopiero po zalogowaniu.
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
konex Zorientowany
Powinowactwo z taksówką: TAXI
Korporacja: ELE
Piwa: 34/83
Pomimo, że nie jeżdżę w ELE i ze zniżek nie skorzystam, gratuluję biznesu i zazdroszczę pomysłu i przebicia się z realizacją.
U mnie pomysłów sporo, gorzej z $$$, i działaniem.
Witam Panowie. Nie ma na razie cennika myjni ale przy woskowaniu lub kompletnym czyszczeniu wnętrza mycie auta jest w cenie... Głównie skupiamy się na czyszczeniu wnętrz gdyż nie każdemu chce się odkurzać, myć szybki czy czyścić kokpit a myjni bezdotykowych jest od groma...
[ Dodano: 06-06-2011, 18:42 ]
aaa... Kawa też jest w cenie
Zapraszam serdecznie
Jest
Byłem, widziałem i skorzystałem z dobrodziejstwa przybytku KADAR'a.
Jak ktoś chce zobaczyć różnicę między "przed" a "po" to szukajcie mnie na terminalu. Chłopaki zawijają się prężnie i efekt jest widoczny. To nie "machanie szmatką, tylko pełna obsługa, tak jak powinno być wszędzie.
POLECAM
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum