To co za chwilę zobaczycie zmieni całe Wasze życie. Nie będziecie już nigdy patrzeć na świat tak samo ...
To zmienia ludzkie myślenie o człowieku, podejściu do życia i w ogóle o wszystkim ...
"Człowiek z wielką pasją i marzeniami stawiał opór wszelkim przeciwieństwom losu ..."
Patrzcie i zastanówcie się jakie my mamy problemy w porównaniu:
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
Tomek Spamer
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 199/187
Nareszcie jakieś dobre wiadomości z zachodu. Czyli oni też potrafią.
Do tej pory byliśmy karmieni jedyną i słuszną historią z książki Borysa Polewoja "Opowieść o prawdziwym człowieku".
Jeżeli ktoś nie pamięta była taka lektura w podstawówce.
Jaki fake KKK W Hameryce nie takie cuda się zdarzają
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Jaki fake
Nie byłeś nigdy na zawodach skoków do wody z zawodnikami w śpiączce
Albo na pokazach hippicznych z dżokejami z porażeniem mózgowym
No dajże spokój ...
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
Tomek Spamer
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 199/187
Wysłany: 06-03-2011, 19:05
Opis taki dałeś wzniosły i poważny , to myślałem ,że w to wierzysz
Opis jest dwuznaczny
Ci co mnie znają wiedzą o co mi chodziło, ale cieszę się że dałeś się nabrać
Oglądając początek było to trochę wzruszające, ale coś zaczęło mi nie pasować jak koleś z głęboką powagą zaczął mówić o konieczności amputacji nadgarstków i szkoda mu było dłoni, bo były całkiem sprawne, a narrator poprawił tekstem
"może nie miał tylu rąk i nóg co inni chłopcy ..."
Spadłem z krzesła
Dobrze że żebra mam w dobrą stronę, bo bym se kręgosłup złamał jak nic
BTW.
To jest urywek z filmu pt "The Onion Movie" , tylko dla koneserów absurdu w czystym wydaniu. Nie jest to może Monty Python, ale też dają radę
Polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum