A czytałeś ten dokument? Ciekaw jestem, ile osób popierających protest go przeczytało. Mogę zgadywać:0,5%? Kolejny raz ktoś coś wykrzyczał i ludzie, jak te barany, krzyczą za nim.
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: Wolny Strzelec
Piwa: 85/29 Skąd: się biorą CZOPKI
Wysłany: 25-01-2012, 08:26
ele768 napisał/a:
Kubek napisał/a:
Popieram Nie dla ACTA !
A czytałeś ten dokument? Ciekaw jestem, ile osób popierających protest go przeczytało. Mogę zgadywać:0,5%? Kolejny raz ktoś coś wykrzyczał i ludzie, jak te barany, krzyczą za nim.
Czytałem i oglądałem program (niestety) T.Lis na żywo z Hołdysem który też to podobno czytał i to popiera( gość od dawna ma coś z głową).
NIE DLA ACTA !!!!!!!
_________________ Better Dead Than Red!!!
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Nie komentuję wypowiedzi ludzi, którzy mówia dużo o pewnych dokumentach, ale ich na oczy nie widzieli. Jeden z zarzutów, to utajnienie prac na dokumentem. Teraz nikt nic nie wie o ACTA, a gdy były prace nad jej przyjęciem w PE, to nikogo ta sprawa nie interesowała. Mało tego. Ci, którzy teraz są przeciwko, wtedy głosowali za. Słuchaj dalej dobrze poinformowanych.
A może ktoś mi powie/napisze, co takiego wprowadza ta umowa (a może jest to ustawa?), czego dotąd w naszym prawodawstwie nie ma?
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: Wolny Strzelec
Piwa: 85/29 Skąd: się biorą CZOPKI
Wysłany: 25-01-2012, 22:37
Jeszcze tylko krótki artykulik jakimi sługusami UE są POpaprańcy, na wszystko mają jedną odpowiedz że unia nam kazała, jakakolwiek podwyżka bijąca w ludzi unia nam kazała a ja się kurna pytam kiedy unia powie że trzeba ludziom pensje zrównać do unijnych standartów.
_________________ Better Dead Than Red!!!
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Artur'79 Spamer
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ELE
Piwa: 274/53
Korporacja: ME.RC
Piwa: 114/125
Wysłany: 02-02-2012, 13:29
To było do przewidzenia . Zasłaniająć sie ACTA wprowadzą cenzurę . ,,Cierp ciało coś chciało'' . Smiać mi sie z ludzi którzy jeszcze kilka mcy. wstecz na nagatywne slowa o PO mało nie skakali do gardła a teraz przyznają rację .
To było do przewidzenia . Zasłaniająć sie ACTA wprowadzą cenzurę . ,,Cierp ciało coś chciało'' . Smiać mi sie z ludzi którzy jeszcze kilka mcy. wstecz na nagatywne slowa o PO mało nie skakali do gardła a teraz przyznają rację .
ACTA to duzo bardziej zlozone zjawisko. Walka z piractwem muzycznym i filmowym to tylko zaslona dymna. W rzeczywistosci chodzi tu aby wielkie koncerny USA i UE i Japonii kontrolowali gospodarke, a chodzi glownie tu o patenty i technologie. Na podstawie ACTA bedzie mozna uznac kazdego kto produkuje tzw podrobki za "pirata" lub oszusta gospodarczego.....wiec nie kupisz lekow generykow tylko orginalne....nie kupisz zamiennikow czesci samochodowych tylko te oryginalne itd.
ACTA to walka o biliony euro....a jednoczesnie uderzenie glownie w gospodarke Chin bo wlasnie Chiny sa liderami w produkcji roznych podrobek....czesiowo i my dostaniemy po glowie bo przeciez nie jestesmy posiadaczami zbyt wielu patentow.
czywiscie jest zagrozenie cenzura w necie ale nie tu bym upatrywal glownych zagrozen ACTA.
ketjow Zorientowany
Piwa: 27/15
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum