... nie wystarczy wkleić linku z "mjuzik" i po sprawie :-/
Dorzućcie parę słów
Napiszcie:
- dlaczego Was kręci ?
- a może ma jakąś historię ?
- albo kogoś przypomina ?...
Jeśli ktoś nie umie wkleić linku to niech się nie stresuje
Wystarczy podać tytuł i wykonawcę a reszta sobie poszuka w sieci 8-)
No dobra.
Skoro nikt nie ma odwagi zacząć - zacznę Ja
Elvis is alive
Przyznam szczerze, że zawsze śmieszyły mnie blichtr, szych i efekciarstwo
w których się nurzał.
Bokobrody do pasa i brylantyna ( nakładana chyba łopatą :-? )
plus festyniarskie „kreacje” przydawały mu wyglądu alfonsa z Soho,
a w zasłyszanych gdzie niegdzie i z rzadka jego piosenkach raziła maniera…
Ale za sprawą tej piosenki:
A Ja bardzo lubię słuchać tej piosenki Sinead O'connor.Widać, że włożyła w to całe swoje serce... Miło oglądać taki widok bo mało ludzi daje takie emocje:)zresztą lubie takie smutki słuchać czasem:)
HIHI DZIAŁA:) dzięki siostra
Ostatnio zmieniony przez kotos 17-10-2009, 05:36, w całości zmieniany 1 raz
jesli ktos wytrzymal wiecej niz pare sekund tego video... wklejam bo mialem cos wspolnego z tym co widac i slychac
ISIS bedzie w proximie niedlugo.
i ja tez.
Kotos.
Aby wkleić miniaturkę musisz we wrzucie pod plikiem kliknąć:
Więcej kodów » (Miniatury na stronę internetową oraz forum dyskusyjne)
I rozwinie się dodatkowa lista z kodami.
W zależności od tego, który skopiujesz będzie albo link albo miniaturka ( taka jak moja ).
Popróbuj i sprawdź na podglądzie zanim wyślesz
Piosenka Sinead jest piękna. Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości
Ale wy to jakiś cieżki ten mjuzik dajecie. Przecież przy tym nawet sexu nie da sie uprawiać
Od siebie podrzuce metamorfoze z poczwarki w motyla czyli nową A. Chylinską. Nie wiedzałem, że O.N.A. ma taką figure choć wole blondynki
Ten kawałek już kiedyś wrzucałem w postaci linka (lub "plastra" jak Siostra woli )
Wkleiłem go ponownie, ponieważ:
1. Testuję możliwość wklejania mp3 bezpośrednio na forum (jak widać i słychać - działa )
2. Ten kawałek podoba mi się niesamowicie
Tak zagrać flażoletami, to jest po prostu mistrzostwo świata.
Nie mówię o klimacie filmu (August Rush) lecz w połączeniu z obrazem, ten kawałek nabiera jeszcze większej magii.
Miłego słuchania
A tutaj jest kawałek filmu z tym utworem ...
Poezja dla ucha
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
JFK Siostra
Powinowactwo z taksówką: ....
Piwa: 57/38
Trzeba przyznać,że Chylińska w swoim ostatnim teledysku to się straszna drzazga zrobiła. Też nie przypuszczałem,że ma taką figurę.
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Były już
*trash-hard-black-dead-madafaka-metal
*przyśpiewki o taxi
*ckliwe romansidła
*brzdęku, brzdęku na grzebieniu
*dinozaur wiecznie żywy
*i Chylińska udająca Madonnę
Teraz przyszła pora na Muzykę przez duże M
Utwór G. Gershwina w klasycznym jazzowym wykonaniu duetu, który choć już nie istnieje żyć będzie po wsze czasy !
Mogłabym dłuuuuugo pisać dlaczego uważam ten "kawałek" za arcydzieło.
Myślę, że nie trzeba. Każdy, kto ma choć odrobinę muzycznej wrażliwości będzie wiedział o co chodzi...
Przed Państwem... Ella Fitzgerald & Louis Armstrong
To skoro już jesteśmy przy poważniejszych rytmach to proponuję przejść do KOMPROMISU między metalem,a muzyką poważną. I niech mi ktoś powie,że "metalowcy" nie maja talentu i tylko potrafią rżnąć bez sensu.
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum