Były perkusista zespołu Queen tym razem na wokalu. Zawsze lubiłem jego głos. Taki szorstki. A na "mandolince" przygrywa mu Jeff Beck - moim zdaniem jeden ze światowej topki gitarzystów.
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Zawsze chciałem iść na koncert Rammsteina zobaczyć jak to wszystko na żywo wygląda. Ostatnio dawali koncert w Polsce gdzieś bodajże w Trójmieście,ale nie dość,ze daleko to jeszcze bilety w cenie troszkę zbyt "klawej" jak dla bidnego taksówkarza. Jedna z wielu rzeczy która mnie w nich pociąga to te "zabawy" z ogniem. Już mi nawet nie przeszkadza,że po niemiecku szprechają.
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Poza nielicznymi wyjątkami, ich piosenki naprawdę są napisane z sensem, często fajnie ukrytym w grze słów. Szkoda, że ostatnio tak rzadko wydają nowe płyty, bo w zalewie chłamu są prawdziwą perełką.
Poza nielicznymi wyjątkami, ich piosenki naprawdę są napisane z sensem, często fajnie ukrytym w grze słów.
Święte słowa. Wkurzają mnie ludzie którzy twierdzą,że Rammstein to faszyści bełkoczący bez sensu i do tego grający jakiś łomot. Ok. Muzyka do lekkich nie należy i nie każdy musi ją lubić,ale niech nie mówi,że śpiewają bez sensu. Trzeba tylko chcieć ich zrozumieć. Tak samo jest z zespołem Sabaton. Miałem przyjemność spotkać na piwie chłopaków z Sabatona i muszę przyznać,że wywarli na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Zdziwiło mnie,że przyszli napić się browara do takiej pośredniej knajpy jak Przejście. Tak na marginesie w Przejściu można spotkać czasami fajnych znanych muzyków.
Poza nielicznymi wyjątkami, ich piosenki naprawdę są napisane z sensem, często fajnie ukrytym w grze słów.
Święte słowa. Wkurzają mnie ludzie którzy twierdzą,że Rammstein to faszyści bełkoczący bez sensu i do tego grający jakiś łomot. Ok. Muzyka do lekkich nie należy i nie każdy musi ją lubić,ale niech nie mówi,że śpiewają bez sensu. Trzeba tylko chcieć ich zrozumieć. Tak samo jest z zespołem Sabaton. Miałem przyjemność spotkać na piwie chłopaków z Sabatona i muszę przyznać,że wywarli na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Zdziwiło mnie,że przyszli napić się browara do takiej pośredniej knajpy jak Przejście. Tak na marginesie w Przejściu można spotkać czasami fajnych znanych muzyków.
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: Wolny Strzelec
Piwa: 85/29 Skąd: się biorą CZOPKI
Wysłany: 02-02-2012, 16:19
Autor postu otrzymał 1 piw(a)
_________________ Better Dead Than Red!!!
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: Wolny Strzelec
Piwa: 85/29 Skąd: się biorą CZOPKI
Wysłany: 04-02-2012, 16:02
_________________ Better Dead Than Red!!!
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Artur'79 Spamer
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ELE
Piwa: 274/53
Koncertowe wykonanie piosenki Thunderstruck. Polecam oglądać w FullHD.
Jak to się ten zespół nazywał? Ac Piorun Dc?
A tu z tego samego koncertu piosenka T'N'T
Tak jakoś naszło mnie na AC/DC i koncert w Buenos Aires.
aaaa i jeszcze jedno. Przypadkiem dzisiaj w nocy trafiłem na film Full Metal Jacket (jak dla mnie jeden z lepszych o Wietnamie,choć daleko mu do Plutonu) Nieśmiertelne dinozaury użyczyły tej piosenki do napisów końcowych.
I na koniec cytacik z filmu. Znajduje się w topce moich ulubionych:
"My jesteśmy tu po to by im wszystkim pomóc. Bo w gruncie rzeczy każdy żółtek chce być Amerykaninem"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum