Jak to czytam to wychodzi na to, że można być bandziorem jak ten koleś od czarnego mercedesa W211 z tej spółdzielni, nie mieć licencji, doić naiwnych klientów i nie ponosić konsekwencji. Widać wyrokowcom można wszystko. A te wszystkie walze, tłuski i podobne to tylko pozerzy i nic więcej. Ale nas, legalnych taksówkarz, jakby mogli to zagazowaliby w oka mgnieniu. Pytanie tylko skąd u nich taka nienawiść do legalnych taksówkarzy oraz lekceważenie Nas razem z przepisami, które tworzą!?
Pytanie tylko po wuj nam te licencje!? Przecież one nam nic nie gwarantują!
_________________ Better Dead Than Red!!!
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Za tak nędzne pieniądze próbować zabijać? Dla takich sk... to powinna być tylko jedna kara ale przecież nie mogą jej zasądzić,więc zostaje tylko dożywocie,co i tak wątpię,że łachman dostanie.
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Znowu TAKI robi nam dobrą robotę w walce z przewozem osób, a telewizja uparcie psuje nam opinię.
Pierwsze słowa redaktora - wyobraźcie sobie Państwo taką taksówkę, w której trzaśnięcie drzwiami kosztuje 50 zł, a każdy kilometr 20...
Jaką taksówkę?!
Tytuł ewidentnie błędny i szkodliwy. To nie taksówkarz był nieuczciwy. Poza tym przewoźnik osób z tego reportażu działał zgodnie z prawem, jego nie obowiązuje ograniczenie cen taksówek i swoje usługi może wyceniać wg swojej kalkulacji.
Pani prawnik nie ma pojęcia o czym mówi, a rzecznik policji gimnastykuje się, żeby nie wypalić, że wina leży po stronie ustawodawców.
Generalnie - znowu żenada.
_________________ Bądź realistą, żądaj niemożliwego!
ketjow Zorientowany
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 27/15
Korporacja: Volfra
Piwa: 12/14 Skąd: Grochów
Wysłany: 03-02-2012, 12:31
Tak, niektórzy wszystko co wozi ludzi nazywają taksówką.
Dziś Pani powiedziała że wczoraj też jechała i wyszło tyle samo
Szok i niedowierzanie,coś musi być nie tak
Ludzie przekonują się pomału kto jest naprawdę złodziejem
ketjow Zorientowany
Piwa: 27/15
Wysłany: 03-02-2012, 12:55
fazi napisał/a:
Ludzie przekonują się pomału kto jest naprawdę złodziejem
tylko ten proces jest czasochłonny, toczy się skutecznie ale powoli.
Boże co ja robię na tym forum. Dzięki programowi dowiedziałem się,że piszę tu ze złodziejami i oszustami. A fee bandyty jak tak możecie.
Po chwili namysłu dochodzę jednak do wniosku,że ja przecież też jestem taki sam łobuz jak Wy wszyscy.
A tak na poważnie to znowu numer wycina rozwoźnik a po dupie dostaje środowisko taksówkarskie. To skoro jest tylu cwaniaków to dlaczego nikt z tym nic nie robi. Wiem - zadałem pytanie retoryczne.
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Znowu jakies firmy zwiazane z politykami chca sie oblowic kosztem taksowkarzy.
Jak chca miec zolte taksowki jak w Nowym Yorku , to niech najpierw niech zostana wprowadzone ceny jak w USA lub w Niemczech.
To wtedy moge obkleic samochod na jakikolwiek kolor, moze byc nawet budyn czy czerwono-zolty w barwach Warszawy.
Limit licencji na Warszawe 5000 tys, cena 15zl start, 5 zl kilometr i 80 zl czasowka i moge sie oklejac na cokolwiek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum