Wysłany: 26-06-2010, 21:10 Kronika Absurdu otwarta :)
Przeglądałem bash.org i to co znalazłem natchnęło mnie do utworzenia tego podforum
Przetrzepałem Hyde Park, i okazało się że takich kwiatków jest tu całe mnóstwo, z tym że nie sklasyfikowane. Teraz w dniach złego samopoczucia będzie łatwiej poczytać różne bzdury poprawiające samoocenę i humor czytającego
A oto co było natchnieniem dla nowego podforum:
Cytat:
<bauer> Niemal 100% wypadków samochodowych powodują osoby, które choć raz w życiu piły herbatę. Przerażające nie?
Resztę tematów podchodzących przeniosę niebawem
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ELE
Piwa: 22/58 Skąd: strefa 3
Wysłany: 28-06-2010, 17:22
Pędził facet na koniu przez las i zderzył się z drzewem. Kiedy zginął od obrażeń ojciec pyta się lekarza: Czy to jodła go ubodła? -Nie, to klon wywołał zgon
- o, zobacz pająk je biedronkę
- co to jest dronka?
_________________ Chociaż bym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo to ja jestem największym skurczybykiem w tej dolinie.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum