Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ?
Otrzymał 10 piw(a) Skąd: warszawa
Wysłany: 29-09-2011, 21:27 korpo taxi
Jestem ciekaw, czy mamy na tym forum jakiegoś kolege z korpo, a może jest ktoś kto posiada jakąś wiedze na temat tej firmy. Byłbym wdzięczny za jakieś informacje na temat ilości roboty
Kiedyś tam jeździłem, mam tam jeszcze paru kolegów, bo reszta uciekła w większości do Supra. Podobno zostało ich 170, a co do ilości pracy to umieralnia tam jest.
konex Zorientowany
Powinowactwo z taksówką: TAXI
Korporacja: ELE
Piwa: 34/83
_________________ ZGi@WORK '2012
Gość, Masz jakieś pytanie w sprawie forum? Pytaj mnie.
persil Zainteresowany
Korporacja: korpo
Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 01-10-2011, 08:01
Fajny??? Zwróć uwagę, że kolejka pod cepelią (Ferment) kończy się pod h. Forum. Kilka razy tam stawałem, ale wolę pokręcić się po mieście, albo zatrzymać się na przystanku pod Bolkiem niż tam przysypiać...
Remont - wtorek, środa, czwartek - wstęp 20zl, do 2 godz darmowe piwo. Kto pojedzie taksówką po 3,60/km??? We wtorek stałem od 01.00 i do ok. 03.30 odjechałem z powietrzem.
Madyk - od początku wakacji trwa remont i nie wiadomo kiedy się skończy.
Wyjeżdżam ok 22.00. Pod domem zapisuję się w centrum (8 km). Jak szczęście dopisze, to do rana dostanę zlecenie na kwita, albo gotówka na lotnisko z opcją 5
PW
Tomek Spamer
Piwa: 199/187
Wysłany: 01-10-2011, 08:13
Zapytam bez żadnej złośliwości.Po cholerę Wy jeździcie w takich korporacjach?
konex Zorientowany
Powinowactwo z taksówką: TAXI
Korporacja: ELE
Piwa: 34/83
zapomnij jezdziłem tam 7 lat kiedys było fajnie a teraz
persil Zainteresowany
Korporacja: korpo
Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 04-10-2011, 23:06
Autor postu otrzymał 1 piw(a)
Co nas trzyma???
W przyszłym m-cu przejmujemy Operę i Klubo
Ruszy Medyk, cztery auta staną i już 20% nocnych ma zajęcie
Poza tym obiecują jakiś nowy klub (normalny - nie studencki). Miał być na początku wakacji. Podobno kończą robić remont. Podobno...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum