Przetwornicę do gniazdka od zapalniczki i domową klimkę do bagarka
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
U Rosłońca na Grójeckiej 210( tel:602 227 860) tam gdzie od lat robią chłodnice, ewentualnie w Opaczy u Grześka na ul. Borowskiego 2(tel:601 828 000) specjalizacja auta Francuskie, ale robi wszystkie. W wielu przypadkach nabicie wiąże się z dodatkową obsługą np. wymiana filtra kabinowego itp. dlatego najlepiej zadzwonić i zapytać co i jak jeżeli chodzi o cenę.
Ostatnio zmieniony przez lolo 08-06-2011, 13:06, w całości zmieniany 1 raz
Gorąco się zrobiło, i stwierdzając niedomaganie chłodzenia w naszych autach zaczęliście ładować posty pytające o serwis klimatyzacji wszędzie gdzie popadnie
Tutaj są wszystkie które znalazłem żeby nie trzeba było szukać po całym forum.
I prośba organizacyjna:
Jeżeli macie jakiś namiar godny polecenia w temacie serwisu klimy, wpisujcie od razu cały pakiet, czyli gdzie to jest, nr telefonu ew orientacyjna cena.
Tak będzie przejrzyściej
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
ja już klimke mam z glowy zrobiłem ja na Klaudynie ul. Lutosławskiego 38 za 200 zl nabicie na super sprzęcie i odgrzybianie ozonem trwało to 40 min i poprawa jest ogromna . polecam
_________________ A busy to przewozy ( bez pasków ) ?
Podobno ozonowanie to jeden wielki bajer. Czy to prawda? Na czym to polega i co właściwie daje teoretycznie?
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ME.RC
Piwa: 114/125
Wysłany: 03-06-2011, 23:52
Ozonowanie to bajer pic na wode , do odgrzybiania tylko wurth . Psikamy na parownik , filterek i wszystkie nawiewy . Obieg wew, jakieś 20 min i jest lux. Śmierdzi okropnie przez parę godzin ale działa .
marzehn Zainteresowany
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: sawa
Wysłany: 27-04-2012, 15:35 Klima
Panowie możecie polecić jakiegoś speca od klimy bo mi padła a na dworze 30 stopni
Polecam Szyszkowa 68 jesli chodzi o klime, i tak polowa warsztatow w Wawie tam kupuje czesci, dlatego lepiej bezposrednio, bez posrednikow.
http://www.euro-klima.pl/Kontakt.aspx
W zeszłym roku jeszcze działała jak szalona.Teraz coś niechętnie.Poradźcie gdzie najtaniej dobić klimę.Ale nie za cene 180-250 zł bo takich to mam mnóstwo dokoła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum