Rencista45 idź na E.Zoli do klubu dla takich jak Ty to Cie tam przetasują,że w tym swoim EcoGreenStolec nie będziesz mógł przez tydzień usiąść.
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: Wolny Strzelec
Piwa: 85/29 Skąd: się biorą CZOPKI
Wysłany: 18-01-2012, 15:52
rencista45 napisał/a:
Jest kryzys czas na przetasowania.............
Odbieram ci prawo głosu, Maciuś skończ i idż do szefa bo składke na zus trzeba płacić
_________________ Better Dead Than Red!!!
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 32/13 Skąd: strefa 31
Wysłany: 19-01-2012, 13:47
Wracając do tematu wczoraj wieczorem rozmawiałem z taksówkarzem który mnie wiózł w Zakopanem to też mówił że obroty mają słabe w styczniu i że już dawno nie było tak mało turystów. Ale liczył na to że teraz na Puchar Świata w Skokach trochę ludzi przyjedzie, i pewnie zrobi około 5000zł obrotu w styczniu. Za to miał bardzo udany Grudzień ( obrót podobny do tego co i u nas się robi ). Bazę płaci w wysokości 200zł miesięcznie, ale już nie dopytałem ile zleceń dziennie ma. Za kurs około 2 km na 2 taryfie wyszło 14zł zresztą w dzień wychodzi podobnie więc nie wiem jak oni tu liczą bo żadnego cennika w taksówkach ani na szybie nie ma a nie dopytywałem. Za to jak mu dałem tipa to trochę pogadaliśmy jak to jest na taryfie w Zakopcu i o tym jak jest u nas w Warszawie. Najbardziej złapał się za głowę jak mu powiedziałem że my płacimy 840zł i jeszcze 10% to nie chciał w to uwierzyć że są takie wysokie opłaty.
p.s. nie ma wymagania w korporacji co do samochodu to jeździ 12 letnim Audi.
W Zakopanem 8 startowka i 4 za km. w pierwszej taryfie. Przynajmniej z tym ´z ktorym wczoraj jechałem ´ korporacja polecona przez miejscowego znajomego. Sa drozsze...
W Zakopanem 8 startowka i 4 za km. w pierwszej taryfie. Przynajmniej z tym ´z ktorym wczoraj jechałem ´ korporacja polecona przez miejscowego znajomego. Sa drozsze...
to Ty "byku" zamiast na spacery z rodziną chodzić, sporty zimowe uprawiać i takie tam, to się taryfami po Zakopcu rozbijasz. No w dupach się ludziom przewraca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum