pierwszy umarł, drugi nie zdał egzaminu, a stare przysłowie pszczół mówi: do trzech razy sztuka
Kiedyś rozmawialiśmy i poprosiłeś mnie o jedną rzecz. I właśnie to się stało
Nie wiem czemu to się stało, ale nie mogę pozwolić Ci zagłębiać się w schizofrenię więc:
Konto blawojek zostaje skasowane.
Posty w/w zostaną podpięte do konta ketjow. I tak już się zdemaskowałeś, więc nie widzę powodu żebyś zakładał nowe konto.
I to na razie na tyle. Chyba że chcesz powielać schematy ...
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
ketjow Zorientowany
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 27/15
Wysłany: 02-02-2012, 01:30
z regulaminu wynika, że nie wolno mieć multikont, ok
ale się kurna nie doczytałem, że nicka nadaje admin , i że nie wolno zmieniać
zatem nie pozostaje mi nic innego jak oprotestować poczynania admina
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
z regulaminu wynika, że nie wolno mieć multikont, ok
ale się kurna nie doczytałem, że nicka nadaje admin , i że nie wolno zmieniać
zatem nie pozostaje mi nic innego jak oprotestować poczynania admina
A Ty co ...
Przewoźnik, bagażówka czy zamorski jesteś że kombinujesz jak koń pod górę
Masz konto to korzystaj. Nick się nie podoba, to powiedz - zmienimy.
Tak jak Ty mam pewien uraz do kombinacji i udowadniania że czarne nie do końca jest czarne ... i można bo nie napisane.
Tu nie jest sejm ani urząd - nie ma walenia w człona. I to jest jasne i klarowne
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum