Proszę o opinię, jak wygląda praca w tym zrzeszeniu?
Mają jakieś firmy, dużo bezgotówki?
Bo z postojami różnie, z zachodniego wielkiego oblężenia nie ma, jest Promenada, jakieś szpitale i mazowiecka.
Powiedźcie, wynudzę się tam czy można popracować i dynamicznie pojeździć między zleceniami?
Ewentualnie gdzie warto się zorientować.
W ELE nie ma przyjęć (na następne parę miechów oczekiwania i kolor auta na dzień dzisiejszy nie ten), SAWA wraca do merców (a opinie różne słychać), nie chciałbym też jeździć za 1,6 tylko w ludzkiej stawce.
Ano to samo. Ale nie oczekiwałbym konkretnej odpowiedzi na zadane pytanie na forum.
Jak to się mówi - Każda pliszka swój ogonek chwali, a biorąc pod uwagę społeczność taksówkową jest to mocno zagmatwane
Będziesz musiał wyznaczyć wypadkową z odpowiedzi które udzielą Ci te same osoby. A kategorie będą dwie:
1. Każda pliszka swój ogonek chwali
2. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
Wtedy może zgłębisz teoretycznie 10% tego o co pytasz
Szczerze powodzenia życzę
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
konex Zorientowany
Powinowactwo z taksówką: TAXI
Korporacja: ELE
Piwa: 34/83
chciałem jeździć w ELE ale macie przeglądy. potem jeszcze 3 miechy czekania...a licencja czeka i już bym pojeździł.
przyznaję bez bicia, że jestem po-przewozowy z Globa, ale już jakiś czas nie jeżdżę. Chciałbym nie zmniejszać poziomu zleceń dotychczasowych, lecz jeździć już za NORMALNE pieniądze.
Jestem z rzeszy młodych, ambitnych nazwijmy to, a nie termosów. Nie szkoda mi dolecieć kawałek po klienta ale chcę jeździć a nie stać. Bo tak kasy się nie zarobi.
Dlatego szukam korporacji o stawce NIE DUMPINGOWEJ, ale z robotą, nie mniejszą jak w Globie.
Zmartwiliście mnie z tym HALO, bo warunki mają dobre dla nowych ale już chyba widzę z czego mogą one wynikać.
Może Partner
Jest cała masa korporacji. Ale wybór jest jak między sieciami GSM - każda oferuje to samo, tylko na innych warunkach. Co w ogólnym rozrachunku wychodzi na jedno. Ale wybrać musi sam co Ci będzie pasowało
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
Skolman Częsty bywalec
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Piwa: 3/1
Wysłany: 31-03-2011, 07:09
Daj znać co wybrałeś , przedemną podobne decyzje... Pozdrawiam
Tomek Spamer
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 199/187
Wysłany: 31-03-2011, 07:36
konex napisał/a:
a super?
Jak u nich z warunkami i wymaganiami?
600zł baza przez rok.Potem jak już Cie przyjmą do zrzeszenia to 500zł.
To jedyny koszt na zrzeszenie.Nic nie jest potrącane z bezgotówki.Ta jest wypłacana co tydzień.KK tak samo.Terminal do kart 50zł msc.Jest wpisowe 300zł jako kaucja na bezgotówkę do zwrotu.
Z tego co wiem to chętnie przyjmują młodych, ze świeżym autem i z angielskim.
Min po to ,żeby nikt już nie pisał "pampersy"
Z robotą jest jako tako.Trochę staneło jak u wszystkich.Ja Ci dużo nie powiem, bo gównie przebywam na pasie przygranicznym Nie no generalnie miasto chodzi.
Za radio i terminal musisz wypłacić sam.Zrzeszenie nie kredytuje i nie wypożycza.
Warunki są jak dla mnie bardzo ok.
PRZY OKAZJI : Wie ktoś jak tam w Damelu?Mają robotę?Trochę się ich pokazało na mieście.
Korporacja: ME.RC
Piwa: 114/125
Wysłany: 31-03-2011, 08:01
W Super miasto to nie za mocno smiga duzo zlecen to dziadki do przychodni . Poprzechodzilo kilku od Nas i na poczatku to troszke plakali ale ja przepustki na LOT dostali to banana maja na bużi . Mysle ze Super to najrozsądniejsze wyjscie tylko przyjecia tez ze tak powiem troszke po znajomosci . Tylko ta stawka ... . O Sawie to zapomnij . Ele tylko dla ludzi co duzo pracują . Jest robota napewno nie taka jak byla kiedyś ale jest , tylko duze koszta . W Globie , Groszu i tych po 1.60 tez siadło . Klienci poszli do Eko . Wszedzie nie jest za bogato . Za duzo jest taksówek a te POpaprańce jeszcze limity uwalniają .
Tomek Spamer
Piwa: 199/187
Wysłany: 31-03-2011, 21:49
Daro znajomości to nie bardzo.Może takie odnosisz wrażenie bo..o tym na priv
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum