Polucjanty wyszli z radiowozu i patrzyli się jak szpak w p... zamiast gonić małolatów. W takich sytuacjach powinni mieć prawo na oddanie ostrzegawczego strzału w tył głowy.
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: Wolny Strzelec
Piwa: 85/29 Skąd: się biorą CZOPKI
Wysłany: 18-01-2012, 16:20
trzeba czytać
[ Komentarz dodany przez: Pavulon: 19-01-2012, 02:06 ]
Możesz czuć się zaszczycony otrzymaniem niebywałego wyróżnienia mianowicie:
za odkopywanie takich skamielin w necie
Ta Złota Łopata należy Ci się bezapelacyjnie
_________________ Better Dead Than Red!!!
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Pytanie:
-Kto w grze Fifa potrafi strzelić bramkę Rasiakiem?
Odpowiedź:
-Tylko Pan Bóg,albo Chuck Norris.
To tak odnośnie wyczynu tego bambusa
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: Wolny Strzelec
Piwa: 85/29 Skąd: się biorą CZOPKI
Wysłany: 05-02-2012, 10:48 Parada Oszustów
Za wklejenie tego w Na Wesoło dostałem ostrzeżenie choć komentatorzy TV się z tego śmieli, to nowy temat powstał wg. mnie gość przebił samego C.Ronaldo
Za wklejenie tego w Na Wesoło dostałem ostrzeżenie
A teraz dostaniesz drugie. Za to samo co poprzednio. Tematy są po to żeby się ich trzymać, ale Ty uważasz że Ciebie nie dotyczy.
No więc informuję że Ciebie również trzymanie się tematu dotyczy.
Ja mam co robić i nie muszę tracić czasu na przenoszenie i scalanie Twoich postów.
Skasować łatwiej
A za klepanie że za TEGO posta dostałeś ostrzeżenie otrzymasz drugie.
Idź do monopolowego i poskarż się później że pomidorowej z ryżem nie mieli.
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
Tomek Spamer
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 199/187
Wysłany: 05-02-2012, 16:52
To gdzie ma wrzucić ten film jak nie tu?!
ketjow Zorientowany
Piwa: 27/15
Ano tu, z tym że po raz kolejny przenoszę posty tego osobnika (ten powyżej też).
Większość jakoś się umie dostosować i pisać tam gdzie trzeba, tylko ten sadzi posty tam gdzie mu się forum otworzy.
Kilkanaście razy przenosiłem i prosiłem o pisanie w odpowiednich tematach. Teraz już mi się nie chce. Skasować szybciej.
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
ketjow Zorientowany
Piwa: 27/15
Wysłany: 05-02-2012, 21:01
Pavulon napisał/a:
Kilkanaście razy przenosiłem i prosiłem o pisanie w odpowiednich tematach.
tylko cierpliwością analfabetę można nauczyć czytania
jak będziesz go tylko lał, to i tak się nie nauczy
jak będziesz go tylko lał, to i tak się nie nauczy
Eeee tam...Gestapo miało metody na wszystkie dolegliwości. Nawet niemowę zmusili do mówienia. Pavulon musi uczyć się z filmów. Mogę polecić Siedemnaście Mgnień Wiosny Od Stirlitza można się wiele nauczyć i dowiedzieć. A jak to nie poskutkuje to trzeba zwrócić się o pomoc do samego Chucka Norrisa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum