kolo Zorientowany
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 138/238 Skąd: warszawa
Wysłany: 29-12-2011, 21:37 Dzidzia!!!!
Autor postu otrzymał 4 piw(a)
Witam, na samym początku chcę powiedzieć, że zaczyna się nowy okres w moim zyciu, więc chcę przeprosić wszystkich, których tu obraziłem, lub źle dotknąłem, od JFK poczynając, na Rewalu koncząc!
Życie uczy ludzi pokory i sprawia, że czasem trzeba przewartościować swoje życie.
Jak na wielu z Was i na mnie przyszedł ten czas.
Skoro tyle czasu z Wami klikałem, więc czuję się w obowiązku, przyjemnym, a może nawet fantastycznym zakomunikować Wam wszystkim, że
ZOSTANĘ OJCEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję Wam, ża wszystkie sprzeczki i za poparcie. Jesteście fajną ekipą. JFK jeśli to czytasz, wiedz, że miło mi było polemizować z Tobą, naprawdę jesteś fantastyczną osobą, wierz mi, choć mamy odmienne poglądy na życie. Rewal, dziękuje Ci za moje opowiadanie w Twojej książce, mimo wszystko jesteś klawy gość. Koledzy, dziękuję za wirtualne piwa i za opieprz za głupoty (z Waszej strony).
Kocham Was wszystkich, tak jak kocham Życie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak mawia Pavulon......... Dziękuję za uwagę
_________________ PRZEZ BRAMY PIEKIEŁ TWORZĄC SWOJĄ DROGĘ DO NIEBA!!!
ZGIŃ, A BEDZIESZ ŻYŁ WIECZNIE !
Gratulacje
Aż miło poczytać jak taki zakapior forumowy jak kolo cieszy się z nadejścia potomka
Cierpliwości w takim razie życzę szerze Mimo że moja pociecha ma już 11 lat pamiętam dobrze co się działo przed porodem i zaraz po ... Ale warto się przemęczyć
Jeszcze raz gratulacje I żonę pozdrów, bo to ona głównie będzie się męczyła przez następne kilka (naście) miechów
Browar leci akonto pępkowego
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
barb77 Sponsor
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ELE
Otrzymał 13 piw(a)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum