logo

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: do, dostep, dzialu, taxi, zamknietego

Dostęp do działu zamkniętego
Autor Wiadomość
Administrator 
Administrator

Powinowactwo z taksówką: TAXI
Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 07-10-2009, 16:11   Dostęp do działu zamkniętego

1. Jeżeli jesteś kierowcą w ELE i chcesz mieć dostęp do działu zamkniętego, masz już aktywne konto na naszym forum prosimy o napisanie wiadomości PW zawierającą nr darmofonu do ZGi (klikając tutaj) lub Pavulon (klikając tutaj)

2. W pierwszej kolejności będziemy dzwonić do ludzi, którzy przysłali PW. Telefoniarzy zostawiamy na koniec.
NAJLEPIEJ JEST WYSŁAĆ WIADOMOŚĆ I CIERPLIWIE CZEKAĆ !! !

Każda inna forma czyli wysłanie emalia zamiast PW albo pisanie na konto "administratora" NIE PRZYSPIESZY, a nawet SPOWOLNI włączenie możliwości czytania działu zamkniętego.

Nie denerwujcie się że od razu nie oddzwaniamy. Wszystkich na raz nie da rady zweryfikować. A spać i pracować też kiedyś trzeba :)

3. Od 1 października 2011 roku, numer radiowy jest widoczny w dziale zamkniętym.

Postaw piwo autorowi tego posta

Pavulon 
Advocatus Diaboli

Korporacja: ELE
Piwa: 270/270

Grupy: ELE TAXI
Wysłany: 02-11-2009, 14:16   

Odbyłem dzisiaj pod klifem ciekawą rozmowę z jednym kolegą, na temat weryfikacji do działu zamkniętego.
Nie będę komentował, czego się dowiedziałem, bo szkoda słów ...
Ale jeżeli chcecie czytać zawartość tego działu, weryfikacja będzie. Już kilku "sprytnych zarejestrowanych" podawało numery korporacyjne naszych kolegów, a po zadzwonieniu dowiadywaliśmy się że:
- Dany kolega nie rejestrował się wcale na forum ELE,
- Następny nawet netu w domu nie ma itd, itp.
Weryfikację przeprowadzamy dlatego, że w dziale zamkniętym poruszane są sprawy stricte wewnętrzne i nie koniecznie byśmy chcieli żeby to czytał ktoś niepowołany.
Ci, którzy mają dostęp, to wiedzą i chyba podzielają moje zdanie.
A jeżeli poczta pantoflowa działa tak prężnie, to może kolega wyjaśni innym, że obawy jakimi się kierują są bezpodstawne.
Bo mi się po raz tysięczny po prostu nie chce ...

Pavulon 
Advocatus Diaboli

Wysłany: 18-12-2009, 22:21   

Wszystkich których przez zamieszanie świąteczne pominęliśmy w procesie włączenia dostępu do działu zamkniętego, serdecznie przepraszamy :oops:
Małe przypomnienie o tym fakcie jest mile widziane. I miejcie włączone darmofony ;-)

SKAZANIEC
Zainteresowany

Piwa: 2/2

Wysłany: 13-02-2010, 12:57   

Ile trzeba czekać na włączenie tych uprawnień?

ZGi 
H.A.M.

Piwa: 47/31

Wysłany: 13-02-2010, 12:58   

a do kogo pisales ?

Gość, Masz jakieś pytanie w sprawie forum? Pytaj mnie.

Skal71 
Jednopostowiec

Powinowactwo z taksówką: Taxi

Wysłany: 14-02-2010, 13:09   

Chciałbym mieć dostęp do działu zamkniętego, możesz pomóc?

ZGi 
H.A.M.

Wysłany: 14-02-2010, 13:28   

oczywiscie, przeczytaj uwaznie pierwszego posta w tym temacie.

krawi 
Kilkupostowiec

Powinowactwo z taksówką: Taxi

Wysłany: 19-02-2010, 17:52   

ZGi napisał/a:
to dlaczego Twoj kolega podal 3 rozne numery ??

dzięki :ok: na razie przeglądam #/

Pavulon 
Advocatus Diaboli

Wysłany: 20-02-2010, 05:48   

Mała poprawka i wyjaśnienie.
My obaj nie jesteśmy pracownikami biura. Zap....my tak jak Wy, w różnych godzinach, ale mamy również życie prywatne (trudne słowo) i nie zawsze mamy czas (albo chęć) odebrać PW lub darmofon. Prosimy o trochę wyrozumiałości, bo do następnego, który mi wyskoczy z tekstem "ile można czekać" będę dzwonił zawsze wtedy kiedy akurat kładzie się do łóżka. Albo nie ... pół godziny później, a wiecie że to nie jest trudno ustalić.
Jeżeli jest powiedziane że od pierwszego kontaktu z administratorem (którymkolwiek, i nie istotne czy odbierze, bądź nie, telefon, lub PW) jest 48 godzin na włączenie czytania działu zamkniętego, to tyle jest max. Jeżeli nie jest to jasne, to proszę przeczytać od początku co napisałem. Jeżeli uda się Wam wstrzelić w nasz czas bytowania przy kompie, super, ci są szczęśliwi. Ale jeżeli nie, to poczekajcie. Trzymanie darmofonu przy d... sobie również przyspieszy cały proces.
Ja osobiście czekam kila minut, i dopiero oddzwaniam, bo już się zdarzyło że dostęp do działu zamkniętego chciał serdeczny kolega dać komuś z innej firmy.
Cierpliwość, to chyba nasz cnota, prawda ?? Więc nie wymagajcie Bóg wie czego, tylko poczekajcie cierpliwie. Każdy kto zasługuje na przywilej czytania tego działu, będzie go miał.
Dobranoc.

szeol 
Zainteresowany

Wysłany: 20-02-2010, 10:16   

To zupelnie zrozumiale ze nikt nie siedzi na necie caly bozy dzien i nie ma mozliwosci ani obowiazku reagowania od razu - admin to czlowiek nie cyborg:/

A najlepiej poczytac w podpisie Pavulona o adminie i natychmiast czlowiek rozumie ze nalezy czekac spokojnie :lol:

ZGi 
H.A.M.

Wysłany: 20-02-2010, 10:19   

Forum istnieje od pazdziernika ubieglego roku. Lataly komunikaty z zaproszeniem. Byl czas na rejestracje i dostep praktycznie od reki. A teraz jak duzo pracy to trzeba niestety czekac.

Jezeli chcecie przyspieszyc dostep do dzialu to CZYTAJCIE TEGO POSTA OD POCZATKU I ZE ZROZUMIENIEM. Jezeli ktos wysyla maila powtarzam EMAILA z prosba o dzial zamkniety to on ginie gdzies w prywatnej skrzynce i dopiero po czasie zauwazamy cos takiego, dlatego prosimy o wysylanie PRYWATNEJ WIADOMOSC !! !!! a nie maila. Pisanie na konto "Administrator" tez opoznia dostep. To jest konto techniczne i NIGDZIE nie ma napisane zeby w sprawie dostepu tam pisac. Wchodzimy tam raz tydzien albo 2 zeby sprawdzic konfig skryptu.

Jest wyraznie powiedziane co ma zawierac prywatna wiadomosc. Czyli LOGIN i nr tel. A na wiadomosc typu "co zrobic ?, jak zrobic ?" ja osobiscie bede odpowiadal zeby nauczyc sie czytac ze zrozumieniem. Rozumiemy ze dla nie ktorych jest to problem i ogromna bariera ale naprawde LATWIEJ SIE JUZ TEGO OPISAC NIE DA. Kliknij tutaj napisz to.

Jezeli ktos ma pomysl zeby to usprawnic to prosimy o info

szeol 
Zainteresowany

Wysłany: 20-02-2010, 10:25   

Moze nie dla kazdego zrozumiala jest nazwa prywatna wiadomosc - i kojarzy im sie z mailem jednak?

Prywatna wiadomosc czyli tzw. pw - maly znaczek na dole kazdego postu napisanego przez ZGI i Pavulona ;-)

PS moze dodatkow3y admin/mod siedzacy duzo w necie by usprawnil? Aczkolwiek nie do konca jestem przekonany czy potrzebne jest usprawnianie bo 48h to normalny czas reakcji moderujacych.

ZGi 
H.A.M.

Wysłany: 20-02-2010, 10:35   
 Autor postu otrzymał 1 piw(a)

Wiesz ale to jest tak zrobione ze w pierwszym poscie jak klikniesz na nasza xwke to odrazu jestes przekierowany na PW. A co do siedzenia w necie. to naprawde duuuuuuuuuuzo siedzimy na forum. I w aucie i w domu. Wystarczy zobaczyc w profilu ile czasu bylismy na forum. ;D

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
WojtekPawlak
szeol 
Zainteresowany

Wysłany: 20-02-2010, 10:40   

Ok Ok nie zwrocilem uwagi bo przeczytalem pierwszego posta i kliknalem na pw od razu - nawet nei pamietam do ktorego z Was:)
Ale nie zapominaj ze czytanie ze zrozumieniem jest umiejetnoscia zamierajaca wiec nalezy wdech wydech i od nowa spokojnie tlumaczymy jak to sie robi, potem wdech wydech i od poczatku :twisted:

mareklepianka
Jednopostowiec

Powinowactwo z taksówką: taxi

Wysłany: 29-03-2010, 13:45   

chciałbym przeczytać komunikat odnosnie Dworca Centralnego czy może ktoś mi podać ?

Odpowiedz do tematu