chciałbym przeczytać komunikat odnosnie Dworca Centralnego czy może ktoś mi podać ?
Jak czytam coś takiego, w takiej konfiguracji, to różne myśli galopują mi przez umęczony mózg
Centralny ... Podać ... Owszem, ale co konkretnie
Jeżeli chcesz uzyskać dostęp do działu zamkniętego, to w kilkunastu miejscach na forum jest napisane jak to zrobić. Poszukaj. Albo kliknij TUTAJ
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
lulek Kilkupostowiec
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ele taxi
Postawił 6 piw(a)
Nie usuwać! Nie usuwać. Ja na Was panowie kwity zbieram i kataloguje w teczki TW. Więc nie wiadomo kiedy się przydadzą.
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum