Sadistic.pl
Kompilacja Yuo Tube, kretyn. com i bash.org. Wszystko pod jednym linkiem
Link dostałem od Tofika
Jak mnie zdenerwuje kiedyś, to pokażę co mi przysłał
Ciekawy fetysz, Mareczku
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
JFK Siostra
Powinowactwo z taksówką: ....
Piwa: 57/38
Z filmików to podoba mi się jak Amerykanie sieją spustoszenie w Iraku ze swoich Apache. Dobre jest jak snajper podnieca się"...ooo head shot, head shot."
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
To co zaraz sobie klikniecie również znalazłem na sadolu
Tak jak pisałem gdzieś na początku - kwintesencja głupoty ludzkiej
W jaki sposób można znaleźć w sieci numer kogoś inteligentnego inaczej
A to bardzo proste jest, szczególnie w naszym oszczędnym kraju
Ale nie będę się powtarzał, sposiłkuję się cytatem:
Cytat:
Idioci z bramki sms
Znalazłem dzisiaj jeden z tych fenomenów w internecie od których nie mogę przestać się śmiać
Mianowicie:
Piotr Konieczny na swoim blogu zamieścił wpis/artykuł (maj 2007) o pisaniu sms-ów zagranicę. Po pewnym czasie Google wysoko wypozycjonowało ten wpis i można go było (nadal można, dzisiaj szukałem i jest na 1) znaleźć go na pierwszej stronie wyników. Wystarczyło w wyszukiwarce wpisać frazę "Bramka sms zagranicę". W tym momencie przypadek ukazał kretynizm, idiotyzm i debilizm niektórych ludzi w necie. Wiele osób szukając w Google takowej bramki wchodziło na wpis na blogu i za pomocą formularza "DODAJ KOMENTARZ" próbowali wysłać sms-a do innych. Najśmieszniejsze jest to, że w tym formularzu nie ma ani jednego pola na wpisanie numeru Niektórzy próbowali wpisywać numery nadawców w loginie inni nie wpisywali numerów w ogóle myśląc, że mądry internet wie. że ma wysłać smsa do zdzisi, krysi i heńka.
A dla Was sadyści zamieszczam link, abyście poczytali cudze smsy
597. +48837xxxxxx Niedziela, 23 stycznia 2011, 22:51:04
W Zgorzelcu wczoraj suki przetrzepały dwie osobówki. Może być na przypale. Lepiej znajdź inne miejsce I dobrze skitraj towar. ch :###: z zielskiem, ważne żeby Helena dojechała. Jeśli coś się stanie tym kilogramom to jesteś trupem. Pozdro Robal
Najlepszy jest ten. Numer tel wyiksowałem.
_________________ Kiedy będzie lepiej? Lepiej to już było...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum