Mówią że za darmo to i ocet słodki jest
Lubię się czepiać szczegółów, ale tutaj nie musiałem długo szukać
Darmo No powiedzmy - dwie dychy nie majątek
Ale dostęp do netu w technologii LTE z prędkością max 512 kb/s (po roku )to sorka, ale na leki antydepresyjne wydam więcej korzystając z tej Sferii niż na abonament w którejkolwiek z normalnych sieci GSM
Warunki udostępniania łącza są TUTAJ pkt 3.5
Dla niezaznajomionych z tematem translator:
Oferuję jazdę Mercedesem W212 250 kw za 100 pln, ale wcześniej wspomniany samochód nie rozwinie prędkości większej niż 50 km/h. Za rok może dociągnie do siedemdziesięciu
Dziękuję ale ja nie chcę Rupieciem już jeździłem
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
No niby za darmo,ale jak HIV będą rozdawać za free to też będziecie brać?
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Albo komornik zajmie modem i kabel od netu na poczet zaległości
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum