Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: ?
Piwa: 123/139 Skąd: Żoliborz
Wysłany: 29-05-2011, 21:36
Autor postu otrzymał 1 piw(a)
Daro wypisywaniem bzdur na forum i ciągłym wytykaniem sobie i wracaniem do przeszłości napewno nie zapewnimy sobie lepszej przyszłości. To forum jako chyba jedyne tak prężnie działające powinno łączyć nasze środowisko. Tylko niestety nie ma takiej woli w nas samych. Lepiej wytykać że Ci jeżdżą z podwozem a Ci to po tyle zamiast skrzyknąć się i zrobić coś konstruktywnego.
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: Grosik, but I am proud !
Piwa: 3/1 Skąd: wwa
Wysłany: 30-05-2011, 05:06
Hubert 487 napisał/a:
Lepiej wytykać że Ci jeżdżą z podwozem a Ci to po tyle zamiast skrzyknąć się i zrobić coś konstruktywnego.
Patrzajcie jaki mądry, a ja myslałem że właśnie to jest metoda. Wytykanie sobie przewozów i kto po ile jeździ. Co do damela - wybacz - ale znam się z firmą "od środka" od czasów gdy centrala była na Ursynowie, więc przestań. Chciałbyś robić coś konstruktywnego? A co masz na myśli ?
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: City
Piwa: 96/57
Wysłany: 30-05-2011, 12:08
Autor postu otrzymał 1 piw(a)
daro28 napisał/a:
Hubert a jaka jest przyszłośc tego zawodu ... :'( ?
Przyszłość tego zawodu od dawna jest już sprecyzowana. Określili ją, w sposób łatwy, właściciele korporacji. Dziś tylko naiwny sądzi, że mamy na coś wpływ lub, że jesteśmy w stanie coś zmienić. To nie my dyktujemy warunki lecz je przyjmujemy. Jedyne co nam zostało to nisko się kłaniać i całować po sygnetach :) I modlić się, by nie doszło do sytuacji, w której będziemy zmuszeni nadstawiać goły zad (bynajmniej nie do całowania).
_________________ Towarzyszu, nie bądź sknera, zostaw Tipa dla kelnera
byłem w Damelu .
przewóz był jako taki, że jeździło się na ich licencji i twój samochód był oznakowany jako taxi. właścicielem licencji był damel a ty ich pracownikiem .
twoim obowiązkiem było zdanie egzaminu na taxi (rozwiązanie było dla ludzi czekających w kolejce po swoją licencję która była w tamtym czasie ok 1,5 roku)
Korporacja: Grosik, but I am proud !
Piwa: 3/1 Skąd: wwa
Wysłany: 13-06-2011, 21:27
No a cala ta banda i zbieranina z TOP'a z Hubertem jako "menago" ? Tam nikt nie widział egzaminu taxi oraz - niestety - niekaralność tylko w ruchu drogowym. A było tego sporo aut... kilkadziesiąt ? To o czym piszesz to nie przewóz a normalne taxi w czasach gdy Bohaterów Getta/Canaletta wydawało bohatersko taksówkarzom promesy a korporacjom licencje...
Wysłany: 10-11-2011, 23:40
podobno cały ten damel czy jak mu tam 400400 zwija interes z Warszawy . zasłyszane więc nie wiadomo ile w tym prawdy
Ja to bym wolał,żeby interes zwinęli wszyscy co jeżdżą poniżej 2 zeta.
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Ja ostatnio widziałam sawę na blachach GD ,ciekawe czy wie gdzie jest Marszałkowska
I pewnie była to czarna Skoda Superb która poprzednio latała w globie ze słynnymi blachami G1 GLOB.To były przydupas Pajki tzw Szpieg Szoguna.Teraz lata w Sawie na przewozie.
I pewnie była to czarna Skoda Superb która poprzednio latała w globie ze słynnymi blachami G1 GLOB.To były przydupas Pajki tzw Szpieg Szoguna.Teraz lata w Sawie na przewozie.
Może być coś na rzeczy. Fajka powstawiał swoich szpiegów do Sawy, Ele celem zdobycia wiedzy jakie firmy obsługują bezgotówkowo celem próby ich przejęcia.
Piwa: 32/13 Skąd: strefa 31
Wysłany: 11-11-2011, 11:21
Helmut napisał/a:
Może być coś na rzeczy. Fajka powstawiał swoich szpiegów do Sawy, Ele celem zdobycia wiedzy jakie firmy obsługują bezgotówkowo celem próby ich przejęcia.
Ale spisek namierzyłeś
Z tego co słyszałem to była jakaś awantura między nimi i tyle.
Z tego co słyszałem to była jakaś awantura między nimi i tyle.
Nie chciał robić "Fajki" u Patatajki
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Czy chodzi o tego delikwenta, który związki w globie niby prowadził?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum