Powinowactwo z taksówką: za rok dochodzę
Postawił 1 piw(a) Skąd: Warszawa
Wysłany: 10-01-2012, 12:24 czyszczenie i konserwacja w aucie
nie zauważyłem takiego tematu, więc pewnie go nie ma
ostatnio kupiłem sobie 2 butelki dobrego specyfiku do czyszczenia skórzanej tapicerni. jakby ktoś chciał takową czyścić, to mogę śmiało polecić. Środek nazywa się Plastmal.
Jedna butelka z rozpylaczem jest do szorowania i najlepiej użyć jakieś miękkiej szczotki do butów, a druga z mleczkiem do impregnacji. u mnie skóra zrobiła się matowa, jakbym wyjechał z fabryki
A znasz może jakieś siuwaksy do weluru? Co prawda mój welur jest póki co git malina jak to mówi Barbara Kwarc,ale nigdy nie wiadomo czy nie będą latać po nim pawie albo inne dziadostwa
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Powinowactwo z taksówką: za rok dochodzę
Postawił 1 piw(a) Skąd: Warszawa
Wysłany: 10-01-2012, 16:03
do weluru używałem psikadła z shell-a i tak tam się to nazywa. przed wymianą na skórkę miałem w cabrio welur i strasznie się kurzył. najpierw odkurzacz, a później shell. tam chyba nazywa się tekstylny.
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ME.RC
Piwa: 114/125
Wysłany: 13-01-2012, 15:09
Dimple napisał/a:
A znasz może jakieś siuwaksy do weluru? Co prawda mój welur jest póki co git malina jak to mówi Barbara Kwarc,ale nigdy nie wiadomo czy nie będą latać po nim pawie albo inne dziadostwa
W ogóle uważam,że za tą rumuńską stawkę to powinniśmy dla tego bydła mieć takie siedzenia jak w radiowozie. Potem najwyżej chluśniesz z wiadra i samo się umyje.
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
A potem wsiądzie Ci amator ojcowego i mu się weki potłuką to szkłem poharata ceratę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum