Wysłany: 12-05-2010, 23:50 Czworonogi w naszych domach czyli nasi pupile
Jakiś czas temu żona (najlepsza) podstępem wkręciła mnie w posiadanie suka rasy "nordycka psia krew, owczarek ochocki"
Wiem że niektórzy również są szczęśliwymi posiadaczami czterołapnych pociech, czyścicieli parkietu, zjadaczy ładowarek itp.
Zapraszam do wymiany zdań nad "wyższością" psa rasowego, od kundelka, bądź odwrotnie
Czyli wszystko o naszych "braciach mniejszych"
Na początek link do strony Hodowców Owczarka Długowłosego LINK
A w załączniku fota mojego rozrośniętego szczurka
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
marcin Częsty bywalec
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ele
Piwa: 3/1 Skąd: Warszawa 30
Wysłany: 13-05-2010, 03:09
A to moja znajda z tamtego roku
JFK Siostra
Powinowactwo z taksówką: ....
Piwa: 57/38
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Pokój może być wytapetowany w nasze pupilki. Kiedyś w telewizorni widziałem jak pokazywali gościa co miał tapetę ze swoimi owczarczykami.
JFK Siostra
Powinowactwo z taksówką: ....
Piwa: 57/38
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum