Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ELE
Piwa: 24/60 Skąd: strefa 3
Wysłany: 01-10-2010, 22:14
To jest Tyson "pies" :bugi: mojej córki.
_________________ Chociaż bym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo to ja jestem największym skurczybykiem w tej dolinie.
kolo Zorientowany
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 136/240 Skąd: warszawa
Wysłany: 02-10-2010, 06:55
Trzecie zdięcie jest the best "TYSON Z CZARNĄ PANTERĄ", przy czym pantera jest duuuuuuuuużo wieksza od Tysona. Zastanawiam się, jak często Tyson dostaje smary od czarnego łobuziaka. Uwielbiam czarne koty, są piękne i mają coś mistycznego w sobie. Sam taką kotkę miałem, ale po ponad 14 latach przy olbrzymiej pomocy lekarzy (niech ich szlag) poszła sobie do kociego nieba.
To obecne moje sto milionów uśmiechów dziennie, kotka z ADHD i masą pomysłów pt: jak tu umilić domownikom resztę dnia/nocy. Śmieszny łobuz, bo wszystko gryzie, nosi w zębach, aportuje (!) i uwielbia wodę. Wystarczy podejść do zlewu, kot juz tam jest, wkłada łeb pod wodę, bije łapkami w wodę........... ta łobuzica bardziej mi pasuje na psa
_________________ PRZEZ BRAMY PIEKIEŁ TWORZĄC SWOJĄ DROGĘ DO NIEBA!!!
ZGIŃ, A BEDZIESZ ŻYŁ WIECZNIE !
Jeżeli chcesz wkleić zdjęcie do posta bezpośrednio na forum, poniżej okna gdzie piszesz jest narzędzie do wrzucania plików obrazkowych.
Klikasz "Przeglądaj", następnie znajdujesz zdjęcie na swoim dysku, klikasz "Dodaj" i gotowe do wysłania
Potem wysyłasz całego posta standardowym buttonem "Wyślij" i po robocie
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum