Tomek Spamer
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 199/187
Wysłany: 05-02-2012, 16:51
Autor postu otrzymał 2 piw(a)
Zaraz, zaraz..
Przewoźnicy mogą się odwoływać do Trybunału , a My nie?!
Jak o tym pisałem, to mnie tu pare osób sprowadziło na ziemię ,że nie można.
Czyli co mnie jako taksówkarza rzecznik praw obywatelskich nie poprze?
To ,że przez zaniedbania służb egzekwujących prawo mniej zarabiam to nikogo nie interesuje?
Ja naprawdę rozumiem pana mającego limuzyny , ale mnie każdy ma głęboko.
Czemu dziennikarz Gazety Wyborczej olał sprawe bagażówek ciepłym moczem?
Czemu Związek czy Izba nie może poprosic o pomoc RPO?!Ja jestem takim samym przedsiębiorcą jak typek od limuzyn.Czemu w moim interesie nie robi się programów?
Pytań można mnożyć.
30 stycznia odbyło się spotkanie "przedstawicieli środowiska taxi" w UM i ja dalej nic nie wiem.
O co tu chodzi?!
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: City
Piwa: 96/57
Wysłany: 06-02-2012, 11:42
Serafin, mogłeś wkleić więcej ikonek, byłoby bardziej dramatycznie.
Korporacja jak korporacja. Jeśli typowo taksówkowa, to jak najbardziej mile widziana. Tylko te opłaty miesięczne, hmmm lekko kontrowersyjne. 300-krotność stawki kilometrowej? W sumie niezły, gwarantowany patent, ale przy tych 1,80 jest już, powiedzmy, sporo zawyżony. A co, jeśli kierowcy zechcą jeździć po 3 zł? Ciekawe ilu zgodzi się dodatkowo okleić katarynę żółtymi foliami? :)
_________________ Towarzyszu, nie bądź sknera, zostaw Tipa dla kelnera
rysio Częsty bywalec
Powinowactwo z taksówką: taxi
Postawił 12 piw(a) Skąd: ze słupa
Wysłany: 06-02-2012, 11:44
serafin1215 napisał/a:
http://suntaxi.pl/index.php?op=praca
już było
spokojnie , chodzi Ci o stawkę czy jak ? zresztą ilu znajdą takich co sobie dadzą obkleić samochód na żółto zresztą opłata za bazę
Kubek mnie uprzedził zresztą czy jest jeszcze miejsce na nowe korporacje
Serafin, mogłeś wkleić więcej ikonek, byłoby bardziej dramatycznie.
Korporacja jak korporacja. Jeśli typowo taksówkowa, to jak najbardziej mile widziana. Tylko te opłaty miesięczne, hmmm lekko kontrowersyjne. 300-krotność stawki kilometrowej? W sumie niezły, gwarantowany patent, ale przy tych 1,80 jest już, powiedzmy, sporo zawyżony. A co, jeśli kierowcy zechcą jeździć po 3 zł? Ciekawe ilu zgodzi się dodatkowo okleić katarynę żółtymi foliami?
Kubek - chodzi o reklame bo jak widać kolega wkleja wszędzie.
Dopiero trzy osoby się zgłosiły na pierwszą linię.
A na rozbrajanie na mieście to już nie ma chętnych?
Nie każdy może mieć od razu panzerfaust na wyposażeniu...
Wysłany: 22-02-2012, 10:49
Apropo Strajku
Zablokować okolice Wiejskiej w dniu kiedy będą wszystkie partie z premierem w Sejmie.
Zablokować pl. Bankowy,PL.,trzech krzyży, al ujazdowskie
i trzymać tak chołotę aż nie zaczną konstruktywnie działać, Blokowanie miasta w miejscach gdzie urzedasy i politycy tego nie odczują to strata czasu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum