Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: ?
Piwa: 123/139 Skąd: Żoliborz
Wysłany: 21-11-2009, 14:45
Targi ostatnio są w niełasce.Kryzys podobno.Ale car audio chyba były gdzieś niedawno
A jak widzicie przyszłość Kubicy?Renault coś zaczyna kręcić.Oby chłopak nie został na lodzie.Chociaż pewnie szybko znalazł by następnego pracodawcę.A jak nie to zawsze może przejść do ele team racing
Taaaa.ELE TEAM RACING. I na A Klasie będzie śmigał.
Oczywiście za 150 dziennie
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Ja polecam BMW-Chellenge mam dwóch kolegów co startują tam od dwóch lat i Ja również ostatnio miałem okazje wystartować. Polega to na tym samym co rajdy samochodowe.Jazda po oesach (9przejazdów)na czas mieżony specjalnymi chipami,najleprzy wygrywa.Dla przykładu trzy moje filmiki ( te w środku są z treningu) Wrażenia z jazdy super,sliki trzymają dobrze ale jak na zakręcie jest piasek to strasznie wynosi,jazda bez abs-u, spartańsko,fajnie
jazda na czas po dobrze ustawionym torze jest mega. sam bralem udzial w time attackach w rykach ale honda 1.5 (~150 km) wiec przod naped . satysfakcja po pobiciu dwoch imprez gt na odcinku gdzie najlepsi mieli po 3 min 11 sek (moj 3.30) bezcenna ..
Tak się kończą zabawy kasiastych jełopów. Szkoda tylko samochodów
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Szczególnie na uwagę zasługuje prędkość z jaką przeciska się między samochodami (tak gdzieś od 4:05)
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum