A miało podobno nie być u was ani przewozu ani zamorskich...A tymczasem po miescie smiga srebrny w211-sawa premium na rejestracji z Bemowa nr. WB xxx xxx bez pasków bez licencji ale za to z kogutem taxi.Numerek boczny tego gostka to 502.Mozecie mi wyjasnic o co tu chodzi?
To może przy okazji jeszcze Opel Astra srebrny z podobnymi oznaczeniami, a raczej bez nich - nr 411 (chyba) Znak szczególny - lewe przednie drzwi rozprute tak że kierowcy nogi widać przez dziurę
Nr rejestracyjny również mam. I blachy są stołeczne
Przebieraniec
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
ketjow Zorientowany
Powinowactwo z taksówką: taxi
Piwa: 27/15
Wysłany: 27-01-2012, 15:28
okular napisał/a:
Od 1 stycznia nie ma w Sawie przewozów. Resztka zamorskich znika definitywnie do końca marca.
to jest własnie kure ....
ponton Zorientowany
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: sawa
Piwa: 10/7
Powinowactwo z taksówką: były taxidriver
Piwa: 28/45 Skąd: zewsi
Wysłany: 27-01-2012, 20:40
Nasrał gamoń we własne podwórko, a teraz nie może się z gówna przewozowego wyczyścić ,mając kiedyś wiodącą firmę taksówkową z elitą współpracujących taksówkarzy zatrudnia teraz przypadkowych leszczy z frędzlowymi samochodami ,gamoń i idiota nie łapię tego sawoskiego busines planu
Powinowactwo z taksówką: Taxi
Korporacja: Wolny Strzelec
Piwa: 85/29 Skąd: się biorą CZOPKI
Wysłany: 27-01-2012, 21:28
czajnik napisał/a:
,mając kiedyś wiodącą firmę taksówkową z elitą współpracujących taksówkarzy
Z tą elitą to bym tak nie szrżował
Z Sawy kiedyś odszedłem do MPT, no może mi władza pomogła podjąć tą decyzje
_________________ Better Dead Than Red!!!
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Ostatnio zmieniony przez Piotrek z Woli 27-01-2012, 21:30, w całości zmieniany 1 raz
Tonący brzytwy się chwyta centralny i płyta to tylko tyle co go trzyma przy życiu.Nie jest w niczym lepszy od innej korpo z mieszanką aut . Choć lepiej walą w rogi na centralnym za 20 zł na starówkę 3.5 km trasy gratulację
_________________ Jeśli walczymy możemy przegrać , jeśli nie walczymy jesteśmy przegrani
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum